Семінар О. Яремків по відшкодуванню заподіяної шкоди українському народу.

DSC07391 Ольга Михайлівна Яремків, автора книги “Розкрадена Україна”,  що на запрошення ГО “Самоврядна громада” завітала в Київ з метою розповсюдження своєї аналітичної роботи, як економічно – правового аналізу виходу країни з кризи,  провела семінар по захисту майнових прав громадян України.  Учасникам семінару були видані декларації, в яких є можливість підрахувати всі власні збитки, що нанесли  олігархи за часи незалежності України кожному українському громадянину, і в разі наявності поваги до себе, як до людини,  за умови об’єднання громадян  в територіальні  громади власники і суб’єкта публічного права можна  буде повернути власність під контроль українського народу. Це стане економічною базою зміни системи і механізмом  відновлення  національного багатства України. Маючи територіальні громади –  власники громадяни не стануть в простір  зловживання спільним та неподільним майном держави,  а будуть його використовувати з метою  примноження.

У вас є нагода переглянути як це відбувалось і отримати всі знання для захисту власних майнових прав. Щоб переглянути всі  п’ять  частин відео зайдіть на плейлист зазначеного нижче   відео. 

Семінар по відшкодуванню заподіяної шкоди українському народу 1ч.

 

Та ін частини …

 

Далі О. М. Яремків прпонує документ, що фіксує злочини та усвідомлення боргів держави перед народомУкраїни. Декларація боргів перед українським народом.

%d0%b4%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d1%80%d0%b0%d1%86%d1%96%d1%8f-%d0%b7%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82%d1%96-%d0%b4%d0%b5%d1%80%d0%b6%d0%b0%d0%b2%d0%b8-%d0%bf

 

Лист прийняттяданої декларації більшістю жителів будинку.

Поряд-

ковий

номер

Прізвище,

ім’я,

по батькові

Дата народ-

ження

Місце проживання

Документ, що посвідчує особу

Дата проставлен-ня підпису

Особистий        підпис

П

Кількість зібраних підписів                                          Підпис особи, яка збирала підписи

 

( цифрами і прописом)______________________                  ______________________

DSC07393DSC07392 DSC07394

Не соромтесь використовувати свій конституційний обов’язок  бути відповідальним власником, адже право власності на частку національного багатства веде за собою вимогу бути контролером його  використання та примноження.

Заможна країна починається з заможного  громадянина,  тому гуртом відновимо  статус  кожного заможного власника Української квітучої держави.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *