Експрес серіал «Пильність об’єднаних громадян – перешкода корупції»

522700ba7704cШановні читачі нашого сайту та глядачі відео правових сюжетів,  наша творча група покликана не лише до  розголошення проблем,  але і до популяризації  методик їх вирішення. Громадський рух столиці,  що базувався на старих засадах радянських часів, революційності лідерів  вичерпав всі свої можливості і знаходиться в стані  «астенії лідерів». ( Чужі ідеї не підтримують, а свої не народжуються, бо нервові клітини виснажені, емоції відсутні, матеріальний інтерес  реалізовано.) Як результат – всі історичні місця столиці здані забудовникам під знищення або на недолугу реставрацію.  Протестні хороводи вулицями Києва, організованими незацікавленими в перемогах громади людьми,  залишились в спогадах як веселі тусовки.   Для порятунку  історико архітектурного та культурного  центру України вони мали значення як  мильні бульбашки на банкетах.

Час вимагає інших форм та методів боротьби. Вони народжуються не в кабінетах урядовців та коаліцій депутатсько-громадських організацій,а в гущині живих громад, що виникають в одній місцевості. Самоорганізація населення народжує перемоги в проектах і надає нових лідерів незаплямованих  прагненням наживи і  оманою  партнерів, незабруднених партійними зрадами  фанатичної та часто безглуздої ідеї. Такі  лідери мають неупереджений погляд на  щоденні  проблеми  життя і притягують до себе своєю принциповістю і  неординарним, вільним  рішенням.

Тому  ми  і ініціювали демонстрацію кричущих проблем, щоб в процесі їх розв’язання помітити тих нових за  спинами яких не буде небезпечно  аплодувати.

Готових рецептів як завжди не маємо тому і не надаємо,  бо прагнемо пробудження саме вашої, панове, свідомості та визначеності щодо подальших дій власного правового захисту. А він настане лише  за вашої участі. Міркуйте над формою участі, вони різнобічні.

Запрошуємо до перегляду аматорського  відео унікальної робочої наради в Дніпровській РДА по питанню знесення будівлі рейдерської культової споруди  УПЦ МП « Всіх святих воїнів».  Голос громади домінував, його чули партійці та залучали юристів  високого рівня,  для яких Україна понад усе  і Закон є Закон для всіх.  Так  народжується правова держава і ми разом з вами  цей процес споглядаємо!!!

(http://slovoidilo.ua/uk/news/424/2013-09-03/v-svobode-gordo-soobcshili-chto-ne-dali-postroit-pravoslavnuyu-svyatynyu.html [03.09.2013] У “Свободі” гордо повідомили, що не дали побудувати православну святиню

Киевские чиновники не могут определиться, кто должен снести незаконно построенный в парке храм

http://society.lb.ua/life/2013/09/04/223960_kievskie_chinovniki_nikak.html )

 

На засіданні Голвоного управління контролю за благоустроєм Партія “Свобода” вимагає правового рішення конфлікту забудови в парку “Перемога», оскільки  серйозно взялися  за справу  правового  та неупередженого  урегулювання конфлікту.

4.09.2013 біля Дніповської РДА збираються «прихильники» рейдерського захоплення землі щоб підтримати священника В. Яковенко в його протизаконних діях. Однак деякі присутні сором’язливо  посхиляли  свої голови, ховаючи очі від закону. Але є і «щирі»  поборники неправди та омани. Знайомтесь.

Л.Запорожець – МБФ “Доброчинність” за рейдеську культову споруду в парку ” П

Є і інша категорія вірян «невідаючих,  що творять».

Кияни введені в оману “священником” В. Яковенко

Але все таємне стає відомим.

Початок засідання  починається з вимоги

Розгляд справи рейдерської забудови без політичного забарвлення.

Хід засідання детально розкритий у відео. В ньому виступи, вимоги,благання,  пропозиції та винесені рішення.

Робоча група про демонтаж культової споруди в парку “Перемога” 1ч.

Управління держ будконтролю про відсутність документів на будівництво храму.

Дебати щодо винесення рішення комісії – визначення позиції учасників.

І. Плотнікова про незаконність дій забудовників в парку.

Категорична вимога знесення незаконних МАФІВ та паркану

Перемога громади в резолюції засідання комісії РДА.

Афганці за будівництво храму в парковій зоні.

С. Рульов за рейдерське будівництво в парку Перемога.

С. Рульов на захисті “істинного православ”я” 

Бондар С. В. – організатор демонтажу незаконної культової споруди

Інтервью ЗМІ з головуючими.

Працівники благоустрою в стороні від громади

Думка киян

 

 

 

 

P.S. Далі ще буде, а до того деякі висновки.       Якщо партія «Свобода» візьме на озброєння  конституційний механізм створення територіальних громад районів столиці і , маючи повноваження і можливості , для всіх киян озвучить процесуальні вимоги  їх відновлення та функціонування у відповідності до Законів  України, країна стане процвітаючою за сприянням справжніх носіїв  національної  ідеї.  Якщо ні – ми мусимо домогтись  того самі! Інші варіанти відсутні.

Подальший розгляд на засіданні Головного  управління контролю за  благоустроєм  буде відбуватись  за участю активних киян і  ви біля моніторів своїх комп’ютерів зможете бути свідками того дійства.

Будьте принципові до закону кожного дня, як учасники дискусії.

 

Суспільствознавець,

Голова правління ГО «Самоврядна громада»

І. Плотнікова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *