Практикум колективного захисту триває: таємниця злочинного знищення ЖЕКІВ розкрита ПРОБУДЖЕННЯМ активістів.

ми разомЯк за малим лихом велике суне.

 Кажуть:  як  тривога так до Бога. Тільки тривогу ту не кожна людина відчуває, лише тоді,  коли горе приходить в родину особисто. На цей час  небезпека торкнеться кожного, а от чи вистачить мудрості у киян відстояти свою свободу,  час покаже. Ми робимо все для того, щоб  ви змогли на власні очі  побачити  як  діють за вказівками «великих реформаторів» їх місцеві лакеї, що за  поняттями, а не за законами України вдерлись  в чиновницькі та депутатські крісла і граються з нами, як з більярдними кульками, отримуючи насолоду.

То ж тема відома всім нашим постійним читачам,  а кому не відомий наш підхід до проблем , то радимо читати ( http://vyhid-e.org.ua/?p=2100 ) і нове  відео  переглядати. В ньому все стане зрозумілим без зайвих слів: олігархи стрімголов  прискорюють процес приватизації  цілих житлових комплексів. Нагнули всіх працівників ЖЕКІВ, які облікували все наше спільне майно на масиві і передали в управління  невідомим особам які приховались за назвою « КП «Керуюча кампанія» . Детально про дану структуру вийшов свіжий матеріал. http://interfax.com.ua/news/general/260786.html?hc_location=ufi І це ще не межа фантазії.  http://kievvlast.com.ua/news/stolichnie_zhjeki_obedinjat_v_koncern24639.html А поки що, оселившись на вул. Челябінській,  вони вже отримали всі готові розрахунки по нашим платежам, можливі варіації  оплати послуг і розтягнувши свої кишені,  чекають  травневої стрижки як зі стрижених вівець. ( Пробачте за порівняння. ) Але чи можна ще знайти епітети,  побачивши це відео.

Вакуленко В.Ф. по вказівці “згори” скорочує працівників ЖЕКУ 411.

         Далі зайдемо на планірку  до керівництва цього же ЖЕКу,  для того, панове, щоб ви усвідомили як раби системи ЖКГ ідуть на все щоб як завгодно, але  отримати «сух пай»  від  олігархів,  не важливо як і якою ціною проявити свою слухняність до режиму, що знищує націю війною , тарифами та підступними субсидіями, за якими йде розграбування не лише нас , але і спадкоємців – дітей.

Громадськість відсутня в полі зору керівництва ЖЕКу №411

            Ми йдемо далі, формуємо  правову платформу для рішення проблем і урегулювання цінової політики вартості послуг кампаній, обслуговуючих  наше життя в будинках.

 ЖЕК від ОСН ” Пробудження” – справа свідомих громадян – альтернатива “КП КК”

             В доповнення до побаченого зазначаємо, що маємо вже коло будинкових комітетів,  які усвідомлюють важливість нашої роботи і готові стати як в справу контролю за будь якими установами,  так і  формувати нове підприємство,  що працевлаштує  всіх  здатних досягати  результату: життя за кращими стандартами благоустрою.  Умови для роботи будуть надані унікальні, оскільки рішення прийняті самими мешканцями  будуть забезпечувати стабільність фінансування,  стабільність роботи, творчої і освітньої  реалізації. Одна  умова буде актуальною завжди –  думай про якість і корисність  служіння – праці  локальній громаді, що тебе утримує. Керуючі  працівники  ЖЕКУ так за роки своєї витратної  роботи цього і не зрозуміли. Значить так тому і бути.  Час «Ч» наближається і для них. Люстрація  на  мікрорайоні  Комсомольський  почнеться з ЖЕКУ. Далі буде міліція. Хто розраховує уникнути громадського контролю –  даремна справа.

           Як зразок пропонуємо на ознайомлення лист мешканців, що усвідомили причини свого  ганебного становища, бачать перспективи і знають що з тим робити.  Їх вимоги спільні для всіх. Вчіться,  як ми,  в терпимості досягати  виконання конституційних прав   і  побачите різницю.

Мал.23 за інвентариз 1 Мал 23 за інвентариз.2 Мал 23 за інвентариз 3
мал 23 за інвентариз 4

Послідовні  в діях захисту майнових прав киян,

члени ГО  «Самоврядна громада»,

Ініціативна група по встановленню конституційного устрою,

ОСН  КМК «Пробудження» в Дніпровському районі

P.S.Нагадуємо наші колишні вимоги.

вимога не реформувати жек без інвентариз

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *