Скейтбордисти та BMX – віртуози прагнуть власного місця тренувань . Гуртом реалізуємо мрії !

dsc02607_0  Свято день захисту дітей в черговий раз відлунало  1 червня.  Багато хто усвідомив , що це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати їх права, щоб усі вони росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Коли з новин чуєш, що лікарні наповнені хворими дітьми і ми не маємо ліків, щоб їх витягти з хвороби  і не маємо коштів щоб придбати їх за кордоном, то усвідомлюєш власну слабкість та нікчемність і тисне серце.  Затримується подих від ненависті до системи, що дала можливість народитись такому явищу як гомосексуалізм і мала дитина на вулиці розфарбовану особу невідомої  статі  довго проводить  поглядом. Відчуваєш небезпеку втратити націю і розумієш, що не має підстав думати що ця проблема вирішиться сама собою. ЇЇ зможемо перемогти лише об’єднавши всі зусилля суспільства.

dsc02615Ми починаємо відстоювати своє право на доступ наших дітей до здорового способу життя. Приєднуйтесь. Робота складна та виснажлива. Треба відвоювати землю для наших підлітків, яка ще в 2004 році виділялась КИЇВРАДОЮ під спортивні майданчики та тенісні корти, але самовільно  без документів забудовується рейдерами УПЦ МП « Всіх святих воїнів» ( справа знаходиться на дорозслідуванні у МВС і ми гуртом пропонуємо контролювати його хід). Разом з землею була десь загублена надзвичайна сума бюджетних коштів, що призначалась для облаштування другої черги парку Перемога навколо озера вул. А. Навої.

dsc02620 Втрачено все, але мрії загубити не можливо. Про них нагадали нам наші діти, бо чужих дітей не буває. Після 3-и денної перерви дощових днів, знову тинейджери натирають в парку «Перемога»колесами  граніт кургану пам’яті.  Озираються накруги, бо на  сторожі, щоб не розігнали їх працівники МВС. Надзвичайне задоволення спілкуватись з ними:   молоді люди, досконалої статури  дихають здоров’ям, сяйвом переповнені розумні очі. В  них бачиш впевненість – є надія на самодостатність країни. Тільки б не залишили наш край та не полетіли шукати щастя на чужині!

Не покинуть!  Країна на межі чудових часів пробудження,а за ним і  підйому. Гуртом ми дамо можливість реалізуватись талантам та дарам нашої молоді.

Пропонуємо відео спілкування та якість їх спортивної виправки.

dsc02619dsc02633Скейтбордисти варті спеціалізованої фан-зони для тренувань.

http://www.youtube.com/watch?v=d3sCE9sq6I4

BMX – віртуози парку “Перемога”.Київ.

http://www.youtube.com/watch?v=_Cd56qXfkbI

Збір підписів за фан зону для скейбодистів та велосипедистів

http://www.youtube.com/watch?v=lxxDZnNLg0E

Скейт-вело зону, як варіант своїми руками

http://www.youtube.com/watch?v=vXJ59iEmgms

Знайомимо вас з листом, який подала наша ГО «Самоврядна громада» в якому  ініціювала  проект  відновлення реконструкції парку з облаштуванням  спортивних майданчиків.

 

№ 44

від « 05 » червня 2013 р.

 

 

 

 

 

Ініціатива реалізації проекту

реконструкції частини парку «Перемога»

під фан зону скейтбордистів, вело BMX спортсменів та  спортсменів роликових ковзанів

 

Голові Дніпровської РДА в м. Києві

Кравченко  С. О.

Копії

Голові КМДА

Попову О.П.

Начальнику Дніпровського РУ ГУ

МВС України в місті Києві

Чайці В.М.

 

 

 

 

 

 

Звернення

Шановний Сергію Олексійовичу!

         Змушені нагадати Вам про той прикрий та небезпечний для життя відвідувачів парку «Перемога» (вул. Ген. Жмаченка) конфлікт, який відбувся на святкування дня Києва ( 26.05.13р.) і завершився стріляниною з пістолету на адресу родини велосипедистів з малолітніми дітьми. Зазначену подію висвітлювало не одне ЗМІ. Детально є стаття на нашому громадському інформаційному сайті ГО «Самоврядна громада»  http://vyhid-e.org.ua/   Ми, опікуючись збереженням насаджень зелених зон  та соціально-правовим захистом киян Дніпровського району, ще більше стурбовані тим, що Ви, незважаючи на постійні скарги та вимоги киян ніяких розпоряджень по профілактиці руйнування парку не провели до цього часу: машини безперешкодно їздять по тротуарах  парку.  На виклик міліції з метою звільнити парк від автомобілів,  здійснений групою киян  01.06.2013р.  міліція не відреагувала. (Виклик  О. Зимболевського  о 19.30 прийняв  черговий міліції Олександр Костенко) На наші запити про використання земель парку ми ніяк не можемо отримати цілісної інформації.

Окрім того нас обурює той факт, що відзначаючи велику кількість патріотичних свят в парку «Перемога» та присутність на його території високоповажних керівників держави та міста,  залишається без уваги, що  курган слави – місце вічної святої пам’яті про загиблих у Великій Вітчизняній війні використовується для тренувань та катань  скейт бордистів та велосипедистів. Ми розуміємо,  іншого місця для молоді в парку не має. З метою збереження цілісності кургану пам’яті, зелених насаджень від рейдерських забудов  і  розвитку здорового способу життя нашої молоді  ми просимо розпочати будівництво спеціалізованої фан зони, спеціально обладнаного майданчика для занять скейтбордистів, BMX велосипедистів, а також велодоріжок   для спортивних велосипедів та любителів катання на роликах. Для цього зручним та природно підготовленим місцем вважаємо визначену планом  реконструкції 2004 року парку «Перемога»  ДРУГУ ЧЕРГУ ПАРКУ:   район озера, пагорбів за водоочищуваною спорудою ( Ген. Жмаченка, 9)  та пустих галявин до вулиці А. Наовї.  Також просимо  провести облаштування   природної  гори  за водоочищувальною станцією  Ген. Жмаченка, 9 для  саночних та лижних спусків.

З цією метою у нас створена ініціативна група з мешканців 2-х масивів «Комсомольський» та «Паркові озера»,  відбувається збір підписів.

Ми,  розраховуючи на Вашу відповідальність перед територіальною громадою киян,  просимо в межах Ваших повноважень звільнити територію від незаконних споруд, заборонити проїзд автомашин по тротуарах парку, розпалювання вогнищ та смаження шашликів, забезпечити патрулювання з метою контролю за проїздом автолюбителів  і приступити до облаштування другої черги парку «Перемога» у відповідності до прописаної в заяві ініціативи. До обговорення, затвердження і реалізації проектів просимо залучити ГО «Самоврядну громаду»  та склад сформованої ініціативної групи мешканців,  провести громадські слухання в парку «Перемога», на якому обрати  кращу його назву,  оприлюднити попередній кошторис, бюджет проекту і  строки здачі  в експлуатацію.

Співпраця громадськості та влади  в зазначеній ініціативі буде сприяти використанню  парку  за призначенням, як місця культури та відпочинку, унеможливленню нещасних випадків по причині розгулу хуліганства в столиці і  збереження екології  та  здорового способу  життя.

 

P.S.  Всіх відвідувачів парку «Перемога», що займаються на кургані пам’яті   просимо залучитись до проектування всіх майданчиків після того, як ми продемонструємо площу та місце розташування на сайті .

Cпільний  життєвий простір нам треба ще повернути.

Ми віримо,  в нас це вийде, бо на нашому боці ЗАКОН  та МРІЇ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *