Весна надихає на оновлення життя.

iednaiemosШановні кияни!

Щиро вітаємо всіх з молодим і дзвінким травнем,

святом весни, єднання й миру на планеті й у душі!

          Весняні першотравневі свята   надихають  всіх  на  оновлення життя заради дітей і майбутнього України! Особливо окрилена такими планами наша організація.

         Щоб досягти  квітучої країни радимо бути незалежними, бути неупередженими, бути безстрашними, вірити в свої сили і знати, що немає нічого недосяжного.  В Києві і в Україні зростає чисельність прибічників оновлення життя у відповідності до Конституції України тому, що  ми безмежно піднесені у здійсненні задуманого.  До нас приєднуються тому, що  нами керує всесильна любов до гідного людини життя!

           Бажаємо всім  невичерпного натхнення та творчої результативної праці!  Хай першотравневі свята принесуть Вам і Вашим близьким радість та задоволення! Хай панує мир, злагода та добробут у Ваших оселях!

 

Як завжди, інформуємо вас про  життя  та події нашої організації, яка пов’язана з захистом прав  громади Дніпровського району.  Всі сфери життєдіяльності ми тримаємо під пильним контролем і готові дати як правову оцінку, так і юридичну пораду для досягнення якісних змін. Оскільки ми втратили можливість отримувати незалежні новини в результаті  структурних змін в ТВІ, пропонуємо на нашому сайті на ваш розгляд неупереджений  погляд на наші спільні для всіх проблеми. В переважній більшості статей присутні ексклюзивні  відео,  громадсько – журналістські розслідування. Висновки за вами. Обговорення буде тривати на подвір’ях ваших будинків, коли найближчим часом  будуть проходити зустрічі з «активістами» як від влади так і від опозиції по справі удосконалення самоврядування Києва. Ми теж будемо спілкуватись з вами на вулицях району та масиву.  Готуйтесь обрати краще із запропонованих моделей нашого спільного життя. Вивчайте  і  наші рекомендації, які будуть надані на сайті  на основі неупереджених та незалежних оцінок і порад юристів та експертів.  Ми   працюємо протягом 5-ти років на випередження антинародних проектів нашої державної машини, тому, що знаємо істину про всі  суспільні  явища і незалежні від олігархів, що тримають під контролем будь – які політичні сили.  Будьте з нами і не пошкодуєте. Наш спільний  захист у міцній самоорганізації на основі чіткого дотримання Конституційних норм та законів України. Знайдіть час на свята ознайомитись з усім викладеним на сайті  і будьте готовими постояти за себе.

 

Суботник – виховання господаря країни чи використання комунальниками даремної робочої сили?

http://vyhid-e.org.ua/article/subotnik-vihovannya-gospodarya-krayini-chi-akciya-vikoristannya-darmovoyi-robochoyi-sili

І коли та крапля переповнить чашу, або «відморожені» обличчя депутатів Київради.

http://vyhid-e.org.ua/article/i-koli-ta-kraplya-perepovnit-chashu

Щоб нам мера обирати, бажано народом стати.

http://vyhid-e.org.ua/article/shchob-nam-mera-obirati-bazhano-narodom-stati

Замість ЖЕКІВ – новий господар. Чого чекати?

http://vyhid-e.org.ua/article/zamist-zhekiv-noviy-gospodar-chogo-chekati

SOS!!! Парк «Перемоги» потребує допомоги.

http://vyhid-e.org.ua/article/sos-park-peremogi-potrebuie-dopomogi

ОК «Дніпровський» перекриває шлях до ТОВ «Епіцентр»

http://vyhid-e.org.ua/article/ok-dniprovskiy-perekrivaie-shlyah-do-tov-epicentr

 

Привітання на день Пасхи читайте на сайті.

Можливо і на цей раз колектив нашої організації знайде щось цікаве та ексклюзивне для розуміння.

З вами була та буде ГО «Самоврядна громада».

Хто бажає, надішліть свій E-mail і будете своєчасно отримувати розсилку про наші практичні новини.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *