Практики правового захисту підприємців актуальні для всієї України

Римма Білоцерківська
на запрошення
5:10

   11.12.16р. кафе «Теремок» на Подолі гостинно відчинило двері для семінару ГО “Правовий простір” для підприємців з його добре відомими правозахисниками Римою Білоцерківською і Сергієм Нестеренко.
Навчання для своїх членів – підприємців організувала партія «5:10».            ГО «Самоврядна громада», як завжди, є свідком і спостерігачем за юридичним надбанням методик і інструментів, які акумулюють у себе через практичний досвід і сіють знання по всій Україні наші безцінні юристи – правозахисники. Від їх діяльності і пояснень народжується і укорінюється надія, віра в Україну, як державу і поглиблюється до неї любов, що не перестає….

Кожна жива зустріч з слухачами то новий етап розвитку свідомості патріотично налаштованої нації. Відкривши вікна роздач і куховарень кафе слухали кухарі, бармени і офіціанти, щиро дякуючи за власне прозріння.
В час коли столицю в кожному кутку потрясають конфліктні забудови, рейдерські захоплення і знесення бізнесу, як важливо щоб була сила, здатна донести людям фундамент миру і порятунку. Більше чомусь жінки, всіма силами намагаємось достукатись до підприємців, щоб вони використали ці діамантові знання, яким володіють вже добра частина населення України у віддалених куточках, але будь які спроби внести в їх ряди правовий механізм урегулювання конфлікту завершується приниженням і, в першу чергу з боку чоловіків – захисників. Невже не набридло воювати і ворогувати? Не будемо поки згадувати прізвища тих підприємців захисників ринків, хто низько падає, хизуючись агресією і невіглаством замовленим політиками.

            Рима Миколаївна Білоцерківська, будучи підприємцем, ставить великі надії на знавців бізнесу, що усвідомлять значення Конституції України і стануть на правову платформу реформи суспільних відносин, тому не припиняє опікуватись захистом в першу чергу даної частини суспільства, хоча щиро турбується про тих, хто виховує і зрощує дітлахів та молодь в учбових закладах, лікує хворих і похилих в лікарнях. Її методики удосконалення соціального спрямування держави ще не оприлюднені , але вона чітко бачить вже зараз ознаки заможної України. Поруч її команди надійно, впевнено,  вільно і не страшно перевіряти практики. Дистанційні консультації дають результат в особистому відстоюванні прав. Вивчайте підходи, захищайте себе, оскільки ніхто більше не захистить. Не довіряйте партійним лідерам, оскільки їм не до нас. Довіряйте Конституції, якщо в свідомості своїй відновите безцінний статус ГРОМАДЯНИНА.
           Шкода, що на даному семінар не було Геннадія Балашова, щоб відбулись можливо дебати, а можливо і погоджувальний діалог на благо Україні, як відбувся колись з нашою колегою практиком – істориком і юристом з Олександрії ( Кіровоградська область), Ларисою Лисюк. Приємно вражеі почутим була керівник по розвитку партії Маргарита Овчаренко і Сергій Орлов.

         Перші 30 хвилин наступного відео пригадуємо зустріч Ларси Лисюк з  Геннадієм Балашовим.  Чомусь боляче чути песимізм лідера партії, який не вірить в Україну, а при цьому мріє бути депутатом, а можливо і президентом.

             Маю надію, що партія «5:10» не буде тримати наш спільний черговий семінар в архіві своїх якісних відео, а оприлюднять в повному обсязі більш якісні матеріали і нададуть свою об’єктивну оцінку побаченому.
Не маю права гаяти ваш час і запрошую до перегляду унікальних відео уривків по цікавій не лише для підприємців темі, але і для всіх нас, пересічних і відповідальних громадян, в тому числі членів партії «5:10» «Методика правового захисту приватної власності».

Сподіваємось на цьому місті з’явиться посилання на статтю партії «5:10» про організовану з Римою Білоцерківською зустріч. Чекаємо і  порівняємо акценти.

Суспільствознавець , правозахисник,
Голова правління
ГО « Самоврядна громада»
Інна Плотнікова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *