Скільки будем воювати, час нам ОСН збирати, благоустрій будувати.

6_view-300x228_0Повідомляємо, 11 грудня в приміщенні сш. № 183 вул. Юності 5 о 18.30 відбудеться конференція мешканців масиву за місцем проживання по створенню ОСН «Комітет мікрорайону Комсомольський «Пробудження»   з участю депутата Верховної ради скликання  Чумака Віктора Васильовича, який люб’язно погодився стати її учасником.Вхід на конференцію  по паспортах та протоколах про обрання делегатом  від будинку. Організовано створимо ОСН – захистимо себе та дітей, збережемо екологію, сплануємо забудови та підприємництво, забезпечимо майбутнє України!

Будьте об’єднані та свідомі у будинках. На масиві намагаються створити соціальну напругу  навколо зазначеного процесу. Єдина ініціативна група, що отримала дозвіл від КИЇВРАДИ на створення ОСН, то є мешканці – активісти що тримають руку на пульсі контролю за всіма діями влади на масиві, проводять правозахисні дії мешканців, що постраждали від незаконних забудов, слідкують за санітарним становищем парків та прибудинкових територій. Лише за умови демократичних виборів на альтернативній основі можливо отримати користь від ОСН. Тому обирайте таких представників у будинках, що стануть до гурту свідомих та послідовних правозахисників.

Про можливості ОСН влучно розповіла журналіст Газети «Сегодня» Матичак Тетяна.  Пропонуємо ознайомитись з порадами, рекомендаціями та перевагами ОСН.

http://www.segodnya.ua/economics/gkh/Kak-prostye-ukraincy-mogut-kontroli…

До статті додані   Нормативные акты по созданию, организации работы и ликвидации ОСНПравила и типовые формы делопроизводства в ОСН Закон Украины “Про органы самоорганизации населения”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *