Паркування машин на зелених зонах Києва кришує ДАІ

oy_ne_legkaya_eto_rabota_1Суть наболілої проблеми вичерпно викладена в листі до високопосадовця.

Начальнику управління ДАІ ГУ МВС України

в  м. Києві

полковнику  міліції

Курінному Анатолію Володимирович

вул. Б.Хмельницького, 54, м. Київ, 01030

Телефон: 278-45-22, 278-49-34

E-mail: udai@udai.kiev.ua

 

Скарга

 

Громада Комсомольського масиву у Дніпровському районі м. Києва змушена звернутись до Вас зі скаргою на неправомірні дії вашого інспектора, який під час патрулювання паркової зони парку вздовж вулиці А. Малишка не виконав ввічливе прохання мешканців застосувати засоби адміністративного впливу до водіїв, що паркують машини на зеленій зоні. Навіть звертаючись у гучномовець про допомогу вони не звертали уваги.( Для довідки: зазначена ділянка була відвойована у забудовників – рейдерів через суди шляхом  акцій прямої дії та протестів  громадськості,  протягом семимісячного чергування киян у наметах. Нині ми проводимо суботники і готуємо всі необхідні документи для реалізації на цьому місті проекту музичного фонтану на честь А. Малишка. На систематичні скарги та заяви за збереження цієї землі від рейдерів і автомобілістів Дніпровська РДА в м. Києві надає лише відписки про невизначеність цієї ділянки, що викликає у населення мікрорайону крайнє невдоволення та створює соціальну напругу.) На прохання у обличчя виконати правозахисні дії дільничний інспектор ДАІ прочитав лекцію як потрібно гуртуватись громаді, а на прохання представитись та показати посвідчення він відмовився і разом з іншими черговим, який теж не представився,  залишили територію де автолюбителі ганебно знищують зелені насадження. Подія відбулась 21.09.2012р о 10 годині 30 хвилин біля метро Дарниця між Броварським проспектом та вул. А. Малишка,4. Запис розмови з черговими дільничними здійснено на диктофонній плівці мною, як головою правління ГО «Самоврядна громада» та позаштатним спецкором видання  «Екологія та соціальний захист». Зазначена скарга на Вашу адресу  розміщена на офіційному сайті нашої організації http://vyhid-e.org.ua разом з фото та диктофонним записом у статті«Незаконне паркування машин на зелених зонах Києва кришує ДАІ» (дивіться в коментарях до статті). Маємо всі підстави на таку заяву, оскільки на  наступний день член нашої організації О. Ющенко, що живе поруч та надзвичайно опікується зеленою ділянкою, вимагала від автомобілістів з’їхати на територію офіційної парковки, на що вони відповідали що за послуги паркування сплатили працівникам охорони автомобілів  розташованої поруч.

Враховуючи вищевикладене просимо: провести розслідування діяльності  паркувальної служби автомобілів поблизу Універмагу ” Дитячий світ”, розшукати які два дільничні інспектори  ДАЇ знаходились на чергуванні і застосувати методи адміністративного реагування за невиконання своїх службових обов’язків. Про результати розгляду моєї заяви прохання повідомити мене письмово.  В продовження піднятої теми Вашу відповідь на лист буде розміщено на інформаційному сайті нашої громади.

Сподіваємось на співпрацю з громадою в справі наведення порядку на вулицях та парках столиці.

 

З повагою,

Голова правління                                                                                           І. Плотнікова

zhezl_dai

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *