Реформу медицини обговорюють і приймають громади

Виконуємо громадський обов’язок
конституційних власників : досліджуємо, аналізуємо, перевіряємо на дотримання Конституції України і вирішуємо приймати чи ні.

 
ГО “Самоврядна громада” продовжує служити народу України. Сьогодні, 13.03.2018 р. голови будинкових комітетів, що легалізували орган самоорганізації населення масиву в конституційний спосіб, зареєстрували повідомлення – запрошення на адресу медичних працівників, що обслуговують більше як 33 тисячі населення одного мікрорайону, на захід приурочений обговоренню деталей медичної реформи, що тримає в тонусі не лише хворих, а і здорових людей та самих лікарів від непередбачуваності змін, від невідомого майбутнього.  Подія сформована в соціальній мережі ФБ https://www.facebook.com/.
Набридло бути громадянам піддослідними в експерименті над населенням і мовчки спостерігати за винаходами «оптимізації надання медичної допомоги». «Досить теоріями доводити своє значення власників держави!» – вирішили лідери будинків. Прийшов час на практиці продемонструвати, що рішення локальних громад має бути не лише почуте , але і впроваджене у всіх сферах життя суспільства. Громадяни лише силою колективної думки можуть змінювати життя на краще, засновуючи органи і контролюючи їх діяльність. 
Одже, зміст запрошення, акценти зустрічі лаконічно викладені в письмовому документі, сформованому колективом голів будинкових комітетів, що розуміють свою відповідальність перед жителями – сусідами. Маючи безпосередній зв’язок з хворими в своїх будинках, знаючи їх проблеми, ціни стаціонарного лікування, кожний вніс своє вагоме і вимогливе слово, що хотів би почути у виступах медичних працівників під час роз’яснення змісту нововведень реформи. шаблон запрошення для інших районів.

 

 
Віримо, що ми отримаємо колосальний досвід у винесенні рішень, у заяві пропозицій, у знаходженні спільної стратегії відновлення медичної сфери, адже наша медицина була на високому світовому рівні і потрібно лише економічно і юридично її підтримати, щоб повернути їй минулу славу , а лікарям повагу та авторитет. Плітки про замовленість медицини, яка нібито існує для знищення української нації, мають бути розвінчані через відновлення відкритого і відвертого діалогу пацієнт –лікар , громадянин – міністерство охорони здоров’я, через конституційні представницькі органи влади, що мають бути не лише створені в конституційний спосіб, але і діяти у відповідності до неї. На це і розраховуємо, організувавши даний захід. До зустрічі рекомендуємо ознайомитись з матеріалами, які деталізують зміст реформування медицини.
Цікавить чому нас має фінасувати Швейцарія, коли в нас є власні ресурси? Наштовхує на роздуми інформація з інших куточків України по вказаній темі.
Впевнені, що ви ознайомились з попередньою статтею, в якій ми розкривали засади конституційного медичного обслуговування в Києві , якщо ні, то просимо це зробити. На даний захід ми запросимо основні канали новин телебачення і повідомимо вам про їх персональну реакцію на запрошення висвітлення даної теми. Дуже сподіваємось, що буде знята табу на об’єктивну інформацію. Даний захід будемо фіксувати на відео з можливістю демонстрації. Відкриті до того щоб хтось проводив стрім.

         Зобговорення засад реформи медицини і освіти може розпочатись пробудження у вас в місцевості. У вас зявиться привід зібратись і винести оцінку діяльності установ і допомогти їм звільнитись від тиску “вертикалі органів нелегітимної і корупційної влади”.  Сподіваємось, що і в інших районах м. Києва і в інших куточках України розпочнеться виконання своїх конституційних обов’язків громадами, адже лише територіальні громади – субжкти пулічного права можуть бути легітимними виносити рішення. Лише тоді ми разом зупинимо еру життя по поняттям посадовців, нав’язаних великим капіталом і розпочнемо розбудову держави високорозвиненого місцевого самоврядування громад, які винайдуть ресурси для соціальної сфери, складовою частиною якої є охорона здоров’я.

Організатори загальних зборів –
голови будинкових комітетів
громадян України –                                                                                                                                          відповідальних жителів масиву
Дніпровського району м. Києва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *