Привітання – настанова військовим

 

І честь, і слава, і перемога Збройних Сил України в виконанні Конституції України

             До Дня Збройних сил України, від імені членів оргкомітету по встановленню конституційного устрою в Україні вітаю всіх військовослужбовців.
Так склались обставини, що з причин не від вас залежних, в Україні, особливо з 2013р. порушений мир та спокій, і тому в наші оселі приходять повістки, а за ними і похоронки. З екранів телебачення і хвиль радіомовлення фактами пограбування запасів армії українські родини готують до нових невиправдних випробувань; у вільній Україні жінки, матері з острахом думають про майбутнє своїх дітей та онуків.
Ми розуміємо, що не в ваших силах зупинити війну коли розграбована армія, але в ваших силах усвідомити реальні її причини; викладачам військової справи ваших військових частин важливо донести пекучу правду про неможливість отримати перемогу над будь яким ворогом без відчуття Богом даного в Конституції України права власності на державу і національне багатство, чим володіє Україна і ви, як її найкращі представники. ЦЕ право досягається лише через виконання ОСНОВНОГО ЗАКОНУ УКРАЇНИ всіма верствами населення, в тому числі і військовими. Ви здатні уявити силу єднання народу в необхідному процесі обліку майна та землі в територіальних громадах і створення балансу держави для відновлення економіки, повернення булої військової слави наших прадідів і дідів, створення науково – військового потенціалу армії та флоту, в якому так потребує весь народ України, щоб звільнитись від боргової вдячності країнам «благодійникам». Ми маємо всі необхідні для того природні запаси, правові умови, що 27 років не дають розкритись лише через саботаж керівним складом створених в неконституційний спосіб органів «державної влади». За відсутності їх конституційного власника вони надають злочинні накази, приймаючи закони і забезпечують тим нескінченне розкрадання бюджету, всіх ресурсів України, пограбування населення. Допоки ви служите в лавах армії суспільству через політтехнологічні прийоми нав’язуються іноземні ідеали, штучні стандарти, схильність до патронату сусідніх держав, що унеможливлює розвиок України як незалежної держави. Змінити такий хід обставин можливо лише спільними діями через просвіту в галузі прав громадян України і методику їх реалізації, що впевнено поширюється містами України.
Тож прийміть вітання з побажаннями дідівської гідності, батьківської мудрості, козацької мужності і впевненості для досягнення передумов миру в Україні. Бажаємо вам свідомого і патріотично налаштованого на реформаторські зміни керівництва військових підрозділів Збройних сила України. Зичимо, щоб ваш потенціал військової підготовки демонструвався лише на парадах, під час мирного навчання і славою майстерності проведення  військових операцій ви зупиняли будь-які посягання на цілісність і єдність наших кордонів. Незламної волі та віри у власні сили. Мирного неба, благополуччя та процвітання нашому народові, який є єдиний з вами.
       Миру вам та вдячності народу і держави за принесену Україні перемогу, за відновлену обороноздатність, за співучасть в мирному будівництві правової, демократичної, соціальної і унітарної республіки – незалежної від Заходу і Сходу держави Україна.
Слава Збройним Силам!
P.S.
Чоловіки в середині України вже почали важливу для нас всіх спільну справу, чим доводять, що Україна відновлюється.
https://www.facebook.com/groups/1923041811046005/permalink/2437528599597321/
«Наказ В.В. Чумаку ВИКОНАТИ КОНСТИТУЦІЮ УКРАЇНИ не дитячі шалості»

 

Тексти наказу за посиланням.
Ставайте поруч, офіцери і рядові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *