Невдала афера ТОВ «ФСВ» – ЛЮЦЕФЕРА, або Водохреща на охороні громади

123Церковні свята на масиві відзначені  особливими  рейдерськими подіями, які так і не мали успіху.  Пасха 2009 року відкриттям зали ігрових автоматів на відстані в 10 метрів від дитячого майданчика. Всім відоме свято Різдва 2010 року в парку А. Малишка  запам’яталось знесенням вікових сосен. 2012року Водохреща відоме  знесенням  прибудинкової території та 12 – ти  40 річних ясокорів за адресою вул. Малишка 37. 19 січня 2013 рік не став винятком.

Відомий всім забудовник ТОВ «ФСВ» отримавши несподіваний для них вирок про відміну дозволу на будівництво не може заспокоїтись.  Як ви всі знаєте заступник Голови КМДА  відвідав об’єкт і оперативно виніс рішення у відповідності до своїх повноважень. Один з учасників протесту під парканом рейдерської забудови В. Іванов був по цьому питанню в  прокуратурі Дніпровського району. Він розмістив своє повідомлення в соціальній мережі: «Вчора була розмова з помічником прокурора Дніпровського району на рахунок незаконної забудови на перехресті вул.Юності та Космічній. Зі слів Олексія Жукова у забудовника з документами все в порядку і зараз іде перевірка цих документів контролюючими органами. Я повідомив йому про приїзд на об’єкт Кучука (заст. голови КМДА) та Кравченка (заст. голови РДА) з інформацією про незаконність цього будівництва і почув у відповідь:”А хто вони такі, щоб вирішувати ці питання?»  Дивно, але факт, на цей раз слово не розійшлось з ділом. КМДА показали хто вони такі і надіслали нам поштою всі відповідні документи. Пан Кучук 08.01.13р зразу ж надіслав листа на адресу Головного управління контролю за благоустроєм про негайне проведення перевірки дозвільної документації. 11.01.2013року Інспекція держ арх. Буд контролю видала наказ про скасування декларації реєстрації початку будівельних робіт на зазначеному об’єкті.  З документами можете ознайомитись у вкладеному файлі. ( зазначені документи при відправці отримали пошкодження. Ми чекаємо офіційних відповідей поштою.)

Зрозумівши що мешканці не погоджують будівництво, КМДА відмінило дозволи, тому забудовники для власного порятунку гайда по квартирах прилеглих будинків збирати підписи в підтримку свого зухвалого будівництва.  Вони  обходили  квартири з метою отримання підписів за зведення будинку.   Використовуючи  маніпулятивні  методи  омани, шляхом соцопитування з приводу не будівництва будинку, а начебто покращення соціальної  інфраструктури.  Так на вул. Юності відбувалась невдала  афера ТОВ «ФСВ»  – ЛЮЦЕФЕРА. Питання звучали так: чи погоджуєте ви асфальтування доріжок, реконструювання пішохідного переходу, встановлення лавочки, альтанки, освітлення… І люди  звісно що погоджували  такі плани. Казали – ТАК!  ( зміни проекту будівлі виконана в 4 дні)

Окрім цього представники забудовників в порушення домовленостей 19 січня провели  збори своїх молодиків і видали їх за збори громади по забудові.  Хоча зустріч була призначена  на 20.01.13р. Для доказів вони і пішли по квартирах збирати підписи. Завдяки пильності мешканців такі дії були призупинені. Що з цього вийшло – перегляньте відео. http://www.youtube.com/watch?v=BeDJZielaGw&list=UUkoB3elNOJy8k9YAszc7atg…

Ця  афера продовжулась і 20 січня. Представники забудовників не зявились до мешканців, незважаючи що призначили їм зустріч на презентацію ЖК,  В заміну презентації вони ходили по квартирах і збирали конфіденціальну інформацію про приватних осіб, збирали підписи в підтримку благоустрою прибудинкової території.

http://www.youtube.com/watch?v=htwRWOPsgoo

З впевненістю можемо сказати. Прийшли часи, коли громада самотужки в змозі вирішувати надзвичайної складності питання.  Повірте в себе і в силу об’єднання незалежних людей. Кожний клаптик вільної землі може бути використаний за погодженням громади проживаючої поруч. Бережіть її для колективних проектів, не допустіть рейдерських забудов.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *