Дніпровському району півстоліття – час дніпровчанам припинити лихоліття

За зразком післясвяткового попередження чиновників
Дніпровського району м. Києва надаємо методичну рекомендацію шаблон вимог
до всіх «посадовців» України.
            23 травня 2019 року Дніпровському району столиці виповнилося 50 років з дня утворення. Півстолітній ювілей – це символічний рубіж відліку досягнень та звершень, а для думаючих і відповідальних це ще і підсумок пройденого шляху… «З цієї нагоди протягом місяця у мікрорайонах проходили святкові концерти та урочисті нагородження осіб, які внесли особистий внесок у розвиток Дніпровського району м. Києва…» Так за традиціями радянський часів звітували на сайті Дніпровська в м. Києві державна адміністрація. https://dnipr.kyivcity.gov.ua/news/15151.html Авжеж є чим пишатись.
Система, що отримала доручення суспільства на зміну і перезавантаження, щосили намагається яскраво видати себе за «демократично – соціальну» і тим непорушну. Звісно, що можна попрацювати над подачею матеріалу і за допомогою , яскрво висаджених квітів на клумбах, спец ефектів відео зйомки створити образ в позитиві і скрити будь-які натяки на проблеми. https://dnipr.kyivcity.gov.ua/content/50richchya-dniprovskogo-rayonu.html
Це якщо не згадувати про загиблих за незалежність України мешканців району; це якщо не зазирати в корінь соціально економічних і моральних проблем, що не сходять з екранів ЗМІ. На 50-річчя наш район представлений як «тиша й благодать». Звісно, що на свята хочеться говорити в мажорі емоцій. Так і було. Знаючи про те, що після чиновників основні особи святкування будуть наші дітки, в яких все найцінніше, а іноді останнє вкладають батьки, ми радісно спостерігали за всіма подіями: знайомились з фактами досягнень жителів Дніпровського району,

відкривали для себе відомих особистостей, життя яких проходило в центрі Лівобережжя. Вони творили для України, несли славу про неї на весь світ…

І тепер заради пам’яті тих, хто відійшов у вічність, світлого майбуття нині живущих і майбутніх поколінь маємо розпочати нове півстоліття виконанням тієї вимоги, яку закладено в Основному Законі України, що надасть кожному мир, порядок і процвітання. Викладемо їх в першу чергу поіменно кожному посадовцю Дніпровського району, працівники якого одні з перших мали семінар навчання, і чиновники дослідили важливість теми http://vyhid-e.org.ua/?p=1113 , але під тиском згори досі тему замовчали. (Як відбувалось навчання і кого знайомили в районі ?

 

в Україні де уважнос слухав  Ю.Луценко)

 В разі ігнорування ними наших вимог пам’ятайте, що це свято буле фарсом знущання системи над киянами – дніпровчанами. Вона нікого не мине, а щоб ви зрозуміли різницю між «соціальною державою України» та реальними розвиненими соціальними державами, надаємо вам дане відео.
https://www.facebook.com/shyngis.bershely/videos/1997823257011944/ 
Ми українці маємо жити гідно в своїй багатій на природні ресурси національній державі – республіці Україна, що відвойована нашими дідами і прадідами. Тому дане попередження має бути останнє для посадовців державних установ всієї держави. В даному випадку воно адресоване всім працівникам Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, а не лише керівництву, яке в першу чергу несе відповідальність за невиконання Конституції України, а тим самим за повалення конституційного устрою з 1996 року, а з 1992 року за розкрадання народного багатства України в Дніпровському районі м. Києва, що і досі розкрадається під виглядом капітальних ремонтів соціальних закладів, бібліотек, лікарень, комунальних приміщень. ( Голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Онофрійчук Петро Васильович, Перший заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Сушінець Віктор Васильович, Заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Загородня Алла Вікторівна, Керівник апарату Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Кузнєцов Ігор Анатолійович.) Всі працівники структурних підрозділів по напрямкам адміністрування району https://dnipr.kyivcity.gov.ua/content/struktura.html причетні до справи невиконання Конституції України, ігнорування її демократичних вимог, і прийде час будуть відповідати перед киянами.
З урахуванням виклику часу – політикою нового гаранта, ми змушені звернутись в черговий раз з вимогою виконання Конституції України на місцях. Адже як і попередні голови «країна Україна» В. Зеленський не демонструє схильності до виконання Основного Закону Україна, а в своїй діяльності має ознаки переформатування України з унітарної в федеративну з правом продажу найціннішого її скарбу – землі, що є загрозою національній безпеки і поглинання наших земель іншими державами світу. Лише учасники пограбування українців роблять вигляд, що того не помічають. Ви в своїй діяльності маєте посилатись на ст. 60 Конституції України: ніхто не зобов’язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази. Тому для всіх відповідальних за своє життя громадян надаємо шаблон наступного документа для подачі його першим головним посадовим особам за місцем свого проживання в адміністративно територіальній одиниці.

П О П Е Р Е Д Ж Е Н Н Я

         Сільським, селищним, міським головам, головним посадовим особам ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД і всім Президентам України: Л.Н. Кравчуку, Л.Д. Кучмі, В.А Ющенко, В.Ф. Януковичу, П.О. Порошенку, В. О. Зеленському, як ГАРАНТАМ виконання Конституції України, Головам державних адміністрацій та їх заступникам.

         Я,__________________________________________, людина від Бога, моє життя є найвищою цінністю в СВІТІ. Тому я, як ЛЮДИНА маю природні права від народження ( за цивільним кодексом України), які не можуть бути обмежені ніким і нічим, у тому числі і Конституцією і законом держав утворених людьми. Разом з моїм життям Господь дав мені ще один живий природній простір –ЗЕМЛЮ, ПОВІТРЯ, ВОДУ, ГАЗ, Сонячне світло і тепло…, що повністю забезпечують мою життєдіяльність і надають мені з усіма рівне право реалізувати своє призначення на землі як людина.
Так вже сталось, що саме ці два живих природних простора ЗЕМЛЯ і ЛЮДИ, можливо тимчасово, поділені на держави – суб’єкти господарювання на ЗЕМЛІ для збереження першої (землі) і забезпечення потреб других (людей).
Засновниками національних ДЕРЖАВ, як суб’єктів господарювання, є корінні народи, які компактно проживають на її території.
Більшості ДЕРЖАВ, утворені людьми зі статусом громадян – публічних власників землі та створеного ними спільною працею національного багатства на території за засновницьким документом, статутом держави, Конституцією.
Первинним статутним капіталом національних держав є Основне Національне багатство: ЗЕМЛЯ ( ОСНОВА, фундамент держави), яке належить за правом ПУБЛІЧНОЇ власності всім ГРОМАДЯНАМ держав.
З виникнення публічного ( спільного неподільного ) права власності на Національне багатство держав у людини виникає статус- ГРОМАДЯНИНА ДЕРЖАВИ. ГРОМАДЯНИН держави, це ЛЮДИНА, що є засновником цієї держави і публічним власником її статутного капіталу,   Національного багатства держави.
Отже ДЕРЖАВА має три складові:
– ЗЕМЛЯ (як мінімум), як Національне багатство держави;
– публічний власник ЗЕМЛІ і засновник ДЕРЖАВИ, громадянин;
– засновницький документ ДЕРЖАВИ, як суб’єкта господарювання публічно власності громадян, Конституція.

           Більшість держав в світі є РЕСПУБЛІКАМИ, а це значить, що Національне багатство, публічна власність громадян держав-республік для ефективного управління на примноження обліковується в територіальних громадах сіл, селищ, міст, районів міст у великих містах.
Оскільки в засновниках і територіальних громад і держав республік багато людей-громадян і багато майна то і перше і друге потребує обліку: бухгалтерського, фінансового, статистичного і т.д.
Тому в усьому світі і територіальні громади, що складають державу –республіку і сама держава-республіка-є юридичними особами ПУБЛІЧНОГО права власності громадян держави-республіки.

      Українській нації повезло двічі пожити в двох утвореннях, що за ознаками державами-республіками в світі не визнають.
Вперше, це Українська радянська соціалістична республіка за Конституцією УРСР , де засновниками і власниками національного багатства були не люди чи громадяни УРСР, а совєти – Ради Народних депутатів, тому всі Ради Народних депутатів сіл , селищ, міст і районів в містах УРСР були обліковані, як юридичні особи…. невідомого права власності, оскільки в УРСР не було ні публічної, ні приватної власності. В міжнародному законодавстві світу такої власності, як власність рад народних депутатів не визначено . (!)
Вдруге, з дати 01.01.1990 року і по цей час поки ми не виконали Конституцію України, ми всі 46 млн. Українців живемо в країні фізичних осіб, що і перше і друге є власністю невідомої назви олігархів-чиновників-паразитів, які накоївши лиха народові Україна дали їй свою лише географічну назву, насаджуючи на громадян України статус вільних людей планети Земля, де ми в інших країнах ніхто і ніщо, а в своїй позбавлені права власності на Україну як державу з її національними багатствами як фізичні особи, яку Конституція Україна не захищає. Відсутній розділ права фізичних осіб. Вони є емігранти. За рішенням ООН 1977 року.) За 28 років Громадян України з номером і серією паспорта, як власників держави України підмінили на фізичних осіб з ІНН в реєстрі неіснуючої країни “Україна”.
Майте на увазі, ми вже знаємо, що Конституційну ДЕРЖАВУ – УНІТАРНУ РЕСПУБЛІКУ УКРАЇНУ з національним багатством, як мінімум ОСНОВОЮ держави ЗЕМЛЕЮ, як юридичну особу публічного права власності громадян України, не оформили на її публічних власників – громадян України в територіальних громадах! Ми знаємо, що не маємо бухгалтерського, фінансового, статистичного обліку ні в територіальних громадах, ні в державі! Тому ті, хто поза конституційним устроєм – олігархи та їх чиновники- “володіють” фейковими, неіснуючими в конституційному просторі реєстрами країни “Україна” в яких зафіксовані номери ІНН фізичних осіб, коди ЄДРПОУ приватних юридичних осіб з назвами органів влади, і олігархічних громадських організацій, політичних партій і т.д. Вони фактично користуються у кримінальний спосіб неоформленим на громадян України в територіальних громадах національним багатством Унітарної республіки України і з часом будуть нести відповідальність за наслідки цього: нескінченну політико економічну кризу, війну, підкуп народу на виборах…А це значить, що їх реєстри в країні до ГРОМАДЯН УКРАЇНИ УНІТАРНОЇ ДЕРЖАВИ УКРАЇНА не мають жодного відношення. Нас, тих громадян України, що зрозуміли суть та методологію державотворення, зрозуміли свій статус власників Конституційної Держави в тих реєстрах немає. Ми виходимо зі злочинів і виходимо в ВІЬНИЙ простір ДЕРЖАВИ з Національним багатством і Конституцією Унітарної республіки України, ПУБЛІЧНОЇ ВЛАСНОСТІ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ. Ми впевнені, що саме зараз в УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ і УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ є ТРЕТІЙ більше ніж 500 % ШАНС пожити за Конституцією України в справжній ЗАМОЖНІЙ національній УНІТАРНІЙ РЕСПУБЛІЦІ УКРАЇНА.    Чи знайдеться хто з 46 млн. УКРАЇНЦІВ, що відмовиться від оформлення статусу публічного власника ДЕРЖАВИ і її Національного багатства за Конституцією України??? Тільки не здорові і в РОЗУМІ УКРАЇНЦІ. Не роблять подібні кроки до самовизначення і самоорганізації громадяни лише тому, що інформація про ваші злочини і про свої права ретельно приховують ЗМІ по вказівці олігархату, запудрюючи мізки передвиборчими політтехнологіями і балачками в ШОУ про другорядні речі, прикрашаючи картинками святкових ювілеїв адмінресурсу, весіллями шоубізнесу, поверненням конфліктних осіб… Все це народ розуміє і робить висновки, виконує норми прямої дії, проти чого може бути лише одне або репресії або виконання їх вимог.
Розраховуючи на друге, ми ще раз забовтуємо вас виконати наступне:

1. Вивчити ОСНОВНІ ( про ОСНОВУ ДЕРЖАВИ ) статті 5, 13,14 ,142 та 143 Конституції України, всі інші статті похідні від цих і забезпечуються за рахунок податків (40 відсотків бюджету) та примноження національного багатства ( 60 відсотків бюджету) в місцевих радах ( чого ще за 21 рік ніхто не робив, тому і жебракуємо, як держава);
2. Зрозуміти наслідки відсутності державної гербової печатки з Великим державним гербом і примусити депутатів через вимогу до Президента України В. Зеленського Верховною Радою прийняти найактуальніший для всіх Закон України «Про державні символи України», чим затвердити печатку за ст. 20 Конституції України.
3. Захотіти і разом за участі всього народу місяців за 2-3 облікувати все Національне багатство Унітарної республіки України на її громадян України заставити місцеві ради і голів і Президента України, гарантів Конституції на території держави Україна заробляти 60 відсотків бюджету і за 6-12 місяців ми стаємо заможніші в 2,5 рази, а за років 5, як Польща будемо мати в п’ять разів примножене Національне багатство України для дітей і онуків;
4. Зупинити війну, оскільки обліковане в територіальних громадах Національне багатство України, припинить підстави для військового конфлікту. Цивілізований світ використовує форми мирного урегулювання всіх питань.
В разі невиконання даних простих вимог для такого багаточисельного апарату державних чиновників в нашому районі, ми ПОПЕРЕДЖАЄМО про ОСОБИСТУ кримінальну відповідальність за 27 років використання в кримінальний спосіб Національного багатства України олігархами – чиновниками – паразитами замість ГРОМАДЯН УКРАЇНИ – власників Національного багатства УКРАЇНИ, що і привело нас до війни. Мусимо на всеукраїнському референдумі ініціювати встановлення кримінальної відповідальності для них з по життєвим відбуванням кримінального покарання за злочини проти ЖИТТЯ ЛЮДЕЙ-ГРОМАДЯН УКРАЇНИ з повною конфіскацією майна нажитого за рахунок Національного багатства УКРАЇНЦІВ УКРАЇНИ в трьох поколіннях включаючи: дітей, онуків, батьків та їхніх двоюрідних родичів. Референдум провести обов’язково після виконання ст.142 та 143 Конституції України і обліку Національного багатства України і підрахування втрат у тому числі і фізично втрати ЖИТТІВ ГРОМАДЯН УКРАЇН – НАЙВИЩОЇ ЦІННОСТІ в ДЕРЖАВІ УКРАЇНА.
Лише таким чином можуть бути виконана амбітна програма змін України В. Зеленського та його відомої разом з М. Саакашвілі команди не з кращою репутацією, щоб не увійти в історію становлення державності України на її переломному етапі ПРОБУДЖЕННЯ свідомості як витонченого популіста. Ви ж розумієте самі, що Україну не врятувати підмінами конституційного самоврядування на фейкову ідею народовладдя як то https://novilidery.com/lider/1-season/gayduk-valeriy , або ще жахливіший проект Банкової – включення громадян і контроль за ними через смартфон та ін винаходи політтехнологів олігархів.
Тому ми чекаємо прозріння вашої державницької позиції і усвідомлення реальних наслідків того, що ви проігноруєте дану методичну рекомендацію для громадських діячів і активістів захисту прав громадян України. Краще вам не буде, не випробовуйте і припиняйте експерименти над тими, хто слухняно несе на собі тягар ваших знущань. Таких кількість зменшується, але і Майданів вже не буде. Буде самозабезпечення себе благами через шанобливе пряме виконання конституційних прав і обов’язків громадян України і повсюдна, а не поодинока, державоцентрична самоорганізація населення, перед якою злочинна система стає безсила. І ми вас розчаруємо, це не анархія. Доведено. Народ задекларував соціальну державу і він її отримає. Ціна питання – ціна часу і набутих за його спливем жертв. З даної публікації ви особливо відповідальні за наслідки невиконання попередження.

Суспільствознавець, громадський діяч з 2009 року,
Голова правління ГО «Самоврядна громада»,
блогер, координатор оргкомітету
по встановленню конституційного устрою в Києві,
засновниця обслуговуючого кооперативу
«Діамант – Десна»
по виконанню прав громадян України на землю
за земельним кодексом України
Інна Плотнікова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *