25.12.12 – гарячий день столиці.

dsc02318 25 грудня у всьому світіпротестанти та католики відзначили Різдво Христове за Григоріанським календарем. Молитва та прославлення на честь народження спасителя людства зробила свою справу в  Україні. Люди в різних кінцях столиці відгукнулись на заклик очищення суспільства від ганьби та колективного злодійства. Усвідомлення своєї значущості та волі підхопила молодь здатна будувати своє життя за законами прав та свобод українців.  Світло з небес, яке приносить Син Божий, освітило наші душі, наші сім`ї і наші народи. «Народ, який в темряві ходить, світло велике побачить і над тими, хто сидить на краю тіні смерти, Світло засяє над ними» ( Іс, 9:2)

Світло проникає в зали Верховної ради. Парламентську ауру треба підчищати!!! Через осмислення свого місця в державі влада усвідомить значення пробудження людей.

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=NFEvXF2gUA4      (158)

Світлом Різдва Христова  стали події в Гостинному дворі. Нова генерація твердо тримає рупор боротьби, що тяжчий за військову зброю. Не всі політики готові до боротьби з такою  пристрастю.

http://www.youtube.com/watch?v=yPF2AYC04do       ( 75)

Не оминуло сяйво Різдва Христова і наш славнозвісний масив, що тримає оборону на кінець 2012року по п’яти незаконним гіперзабудовам: Парк «Перемога» – під культову споруду РПЦ МП захоплено 40 соток землі територіальної громади Києва, вул. Миропільска,29, вул. Малишка,39, вул.Юності – вул. Космічна, та славнозвісний парк ім. А Малишка.

25 грудня мешканці зібрались щоб підписати лист звернення на адресу столичної влади. http://www.youtube.com/watch?v=nWp0BgFhuvU&list=UUkoB3elNOJy8k9YAszc7atg&index=1

( Зміст звернення в коментарях до статті. ) Яскраве дійство на спустошеній землі перервало збори. Вже не вперше лунає навкруги «Поверни собі місто!!!» На такий заклик громаду запрошувати довго не приходиться. Ми завжди відгукнемось на дії, що примусять владу слухати чого прагне і про що мірє громада.  http://www.youtube.com/watch?v=dFPm2Ik0LjM&list=UUkoB3elNOJy8k9YAszc7atg

Світло подолає темряву.

dsc02316

Неси його, щоб пробудити людей до життя!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *