Йдемо до мети: земля – громадам!

pole-chudes_vid_popova Ми, ГО «Самоврядна громада» продовжуємо захищати землю парку ім.. А. Малишка. За ТОВ «Ярусом»   звільнити  земельну ділянку примусимо і  ТОВ «Айда». Програма мінімум досягнута: наше питання винесено на розгляд останньої перед канікулами сесії Київради. Не вірите? У вкладеному файлі всього порядку денного  можете знайти 53 питання  п.4 і перевірити. Згуртована громада зможе зупиняти злочинні дії! Така віра у активістів і несемо її всім хто її втратив.

Депутати мусять знати, що вони під контролем громадськості. Але громада має вчитись контролювати.  Без цього не справиться ні жодний суд, юрист чи навіть адвокат. Єдина сила – то громада!  Гучний голос громади був почутим завдяки тиску громадськості, акціям прямої дії всіх небайдужих мешканців масиву. Під захистом кремезних юнаків, справжніх опозиціонерів  партії «Свобода» були проведені акції протесту під стінами Дніпровської РДА. Поки що ми не можемо спати спокійно. Влада ворушиться лише там і тоді коли громада не дає спокою. Радісно від того що поруч з’являються нові досвідчені громадські діячі, прагнення яких схожі на наші.  Успішно  взялись вони за весь Київ. Координують протестні групи  і примушують чиновників міського рівня зустрічатись з киянами  у високих кабінетах.

Відоме вам Київське віче знову запрошує всіх з палким серцем на зустріч під стінами Київради. Присутність більшої кількості киян прискорить  повернення вкрадених у територіальної громади земель, не допустить нового її розкрадання. Столицю  зробимо центром відродження права та закону.

На цей раз  оргкомітет  Київського  віче пропонує  4-е ВІЧЕ провести у вигляді гри “Поле Чудес ім.О.Попова” (фото у заставці до статті). Розішліть цю інформацію всім кого знаєте. Вони також потребують впевненості у завтрашній день і мають сумніви, що це можливо. Вони так як і ти не хочуть бути рабом системи. Приходь на акцію та запрошуй інших.

 

прес-анонс

ЧЕТВЕРТЕ ВСЕУКРАЇНСЬКЕ «КИЇВСЬКЕ ВІЧЕ» під час сесії –

                                                                                               Громадське розслідування НАМІРІВ  ДЕПУТАТІВ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

та маніпуляцій свідомістю киян

        12 липня 2012 року, з 10.00 до 13.00 години, біля будинку Київської Міської Ради, під час останньої сесії Київради перед канікулами,  в черговий раз відбудетьсяВсеукраїнське «Київське  Віче» з метою інформування киян про злочинні наміри депутатів  щодо розкрадання майна київської громади. Депутати, користуючись тим, що кияни перебувають у літніх відпусках та не слідкують за перебігом подій в Києві, збираються «протягнути» під час останньої сесії рекордну кількість (більш ніж 360 (!)) рішень, спрямованих на:

 

– роздача ( розкрадання) земельних ділянок територіальної громади;

– видачу незаконних дозволів на забудову територій;

– передачу об’єктів комунальної власності в оренду з правом викупу на без конкурсній основі;

– антиконституційну ліквідацію районних рад та їх структурних підрозділів, що є ухиленням чиновників органів місцевого самоврядування в період 2001-2010р. від відповідальності (оскільки в України не існує  закону та процедури ліквідації юридичної особи публічного права, тому така ліквідація є злочинною та порушує як права територіальної громади м. Києва так і кожного киянина, оскільки всі законні судові процеси проти райрад будуть зупинені й порушені права киян ніколи не буде відновлено).

 

І що найбільш небезпечне, в розділі «Різне» порядку денного сесії планується ухвалення з голосу рішення про проведення так званого «Першого референдуму киян», за допомогою якого  депутати затвердять скандальний Генплан до 2025р.. Таким чином  будуть легалізовані всі протиправні захоплення земельних ділянок, зелених зон та забудову історичного центру міста. З цією метою київська влада вдалася до маніпуляцій свідомістю соціально незахищених прошарків киян, з залученням українських так званих «зірок шоу-бізнесу», героїв України та інших відомих людей. На акції, під час Віче кияни звернуться з відкритими листами із роз’ясненням небезпеки їх діяльності для української столиці та вимогою публічної відмови від участі в рекламі антиконституційного референдуму Попова.

 

Передбачається  театралізоване дійство:

«Поле Чудес від Олександра Попова»

 

На Віче будуть проголошені та передані представникам Київради та КМДА вимоги та офіційні запити на проведення ряду резонансних громадських експертиз щодо викриття протиправних дій київської влади.

Захід має виключно інформаційно – роз’яснювальний характер, а не піар політичних сил.

Озвучуємо та громадою  виробляємо проекти рішень:

1. Інформація щодо результатів пікетування Головного управління архітектури КМДА.

2. Інформація щодо питань, внесених до порядку денного сесії Київської Міської Ради 12.07.2012р.

3. Ліквідація органів місцевого самоврядування в м.Києві (районних рад). 4. Проведення Першого референдуму киян, ініційованого О.Поповим. 5. Просування Генерального плану розвитку Києва до 2025р. 6. Визначення проблемних напрямів у життєдіяльності міста (охорона здоров’я, екологія, юридичне обслуговування населення, інше) та шляхи їх вирішення. 7. Розгляд альтернативної громадської пропозиції щодо розвитку транспортної схеми м. Києва.

 

 

Просимо відгукнутися усіх, хто може допомогти з реквізитом (костюми, маски, столи тощо) та зіграти роль героїв шоу: Кіт Базіліо, Лисиця Аліса, Карабас, Дуремар, Буратіно, Мальвіна, П’єро. Пишіть, або телефонуйте. Контакти організаторів:

– Єскіна Олена Олександрівна   067 599 1111 – Олексієнко Ірина Сергіївна      066 304 9995

– Мусій Олег Степанович           050 442 3644

Голова правління ГО ” Самоврядна громада”  І. Плотнікова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *