Земля не депутатів – громадян! Тому кияни припиняють дерибан.

Поділились досвідом на семінарі «Кожному киянину по 11 соток в межах міста»,який відбувася 30.11.2017р. о 17.00 за адресою м. Київ,
вул. А. Малишка,25/1. в приміщенні клубу
територіальної громади Дніпровського району м. Києва Відео звіт події розміщений постфактум в кінці статті. Без виправлень основний зміст статті залишається таким же. 
Приводом методичного семінару, що проводила група громадян з метою впровадження конституційних норм у всіх сферах життя суспільства, з одного боку послужила інформація, розповсюджена народним депутатом України Б. Березою на власній сторінці Фейсбуку, https://www.facebook.com/borislav.bereza/posts/2168733529819408?pnref=story який мав сміливість надати оцінку ганебній діяльності депутатів Київради, що системно реалізовують програму продажу київської землі забудовникам – монополістам. З іншого боку претензії «департаментів КМДА» до громадян України, що захищають київську землю від рейдерів санкціонованих «депутатами Київради».
Піднімаючи реально жахливу проблему для столиці України як тотальні забудови і ущільнення житлового простору Києва, Борислав Береза, своїм постом, будучи народним депутатом, не знаходить виходу для киян і задає риторичне питання чи проковтнуть кияни подібний дерибан землі. Він пише : «будет вырублен и уничтожен почти весь лес между жилыми массивами Троещина и Лесной. Напомню, что согласно ДПТ поселка Быковня, лес уже уничтожается. и скоро у крупнейшего спального района Киева – Деснянского – леса не останется». На що ми, кияни, що об’єднались на платформі Конституції України, як механізму наведення порядку, звернулись до депутата Верховної ради Б. Берези з запрошенням на захід, щоб ознайомити його з реальним механізмом наведення порядку в містобудівній та землевпорядній діяльності Київради та КМДА. 23.11.2017р в після робочий час надіслали йому листа по електронній пошті bereza.boryslav@rada.gov.ua, повідомили йому про те в коментарях до його горезвісного посту, 24.11.2017 р. зателефонували секретарю його приймальній на Сабурова , 8, Наталії ( ПІБ повідомити посоромилась ) з тим, щоб перевірити отримання та уточнити можливість присутності. І виявився дуже прикрий факт, що лист «не надійшов». Сподіваємось, що через його помічника Олександра Холода лист і об’ява про подію дійде таки до Борислава Берези і йому ніщо не буде перешкоджати до Дня місцевого самоврядування зустрітись з киянами, щоб дослідити таки механізм реальних реформ в Україні, в результаті яких держава набуде ознак права і суб’єктності, що не сталося за 26 років незалежності. Час прийшов це реалізувати нам – народу в режимі безпосереднього управління національним багатством оформленим в територіальних громадах. Для того кожному громадянину потрібно набути знань ефективного власника публічною власністю. Приєднуйтесь до тих, хто в тому знавець.
Зустріч з юристом, конституційним правозахисником Риммою Білоцерківською відбудеться в режимі стрім технології. Хто ще не знає, вона http://vyhid-e.org.ua/?p=4052 з командою ГО «Правовий простір» розробила методику втілення програми « Кожному киянину по 11 соток в межах міста». ГО «Самоврядна громада», опікуючись питаннями місцевого самоврядування в Києві, розповсюджує ці знання і власно членами та прихильниками проходять практику отримання землі в Києві під садово дачні ділянки та гаражі. Нам є чим поділитись. Ми оприлюднимо громадівські проекти, реалізацію яких будемо проводити не за боргові кошти, європейські гранти, а за рахунок національних ресурсів України.
Ми знайшли незайняті, безхазяйні земельні ділянки і навчимо як те ж саме зробити всім бажаючим. Запрошуємо стати учасниками даного заходу і отримати досвід реалізації власних конституційних прав. В наш час розгубленості службовців нелегітимних кабінетів «влади» та «депутатів», що до війни загрались у «владу» такі справи не лише можливі, але у відповідності до права народу на самоврядування обов’язкові для виконання. Чекаємо на вас в стрім режимі і в актовій залі для особистого спілкування.

 https://www.youtube.com/playlist?list=PLq9qAAum0aMmFgULpT5anDclCDlwDonyU 

Оргкомітет по встановленню конституційного устрою в Києві готовий оприлюднити проект в центральних ЗМІ. Чекаємо журналстів і репортерів на контактах даного сайту.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *