Спрощена методика правового захисту колективів власників.

    До роботи оргкомітету по встановленню конституційного устрою над спрощеною методикою захисту своїх прав у своїй оселі підштовхнули події понеділка 8.10.2018, які навіть мертвих і ненароджених навряд чи залишили байдужими. В ЗМІ розпочато «суспільний діалог», щоб не думали ні про що інше. Соціальні мережі більш об’єктивні в своїх міркуваннях, що дає  свій результат і в наших методичних рекомендаціях.

         Напишу висновки за трагічні події понеділка. https://narodna-pravda.ua/2018/10/09/vibuhi-skladiv-na-chernigivshhini-foto-video-i-golovni-podrobitsi-z-mistsya-podij/ Всі інші відбуваються без набуття повноважень тими хто їх здійснює, тому конституціоналістів, як і всіх громадян мало стосуються, якщо не стосуються взагалі. В міру вільного часу спостерігала за оцінкою події в новинах і суспільний резонанс у ЗМІ. Дивує впевненість посадових осіб в тому, що український народ «завершені ідіоти». Мушу розвіяти ними надумані міфи. З ким не говорила з далекими від громадської діяльності людьми, всі вірно розуміють і оцінюють реалії сьогодення.
Вбачають наступні причини. Причина 1 – ша.
Новини у ЗМІ себе вичерпали. Хвороби, побутові злочини вже дістали навіть редакторів програм. Потрібно була нова тема. Сценарій писаний однією рукою великого капіталу.
Причина 2-га.
Замовлення на політику НАТО в Україні. (!!!)Сплановане просування військової техніки на ринок України і стандартів НАТО. І заради цих великих грошей вони готові на все: організоване знищення боєприпасів, в якому зацікавлені як Захід так і Схід.
Слухали на ток ШОУ Вересня _ Ганапольскього, ряжених депутатів? .. Яскраво відпрацьовують замовлення того ж капіталу. Напружують ситуацію, до якої народу байдуже. Електризують суспільство на 14 жовтня. Вони сподіваються, що їх сценарій народ проковтне як пігулку. Тільки одне думаю: на скільки в них затьмарена свідомість і на скільки вони відірвані від землі ? Народ все добре розуміє. Знає що робить. Вони всі вже в нас давно в БАННІ .На них дивимось немов на клоунів. Ну так же ж???!!! І мовчати на місцях не будемо. Право на самоорганізацію залишається за нами. Вони нелегітимні. Перелякані немов миші от і тусують народ, а останній знає свій порятунок. Він в інструментах – рішеннях прямої дії загальних зборах за місцем проживання. Не відбулись збори, то і референдум, до якого готуються керманичі, щоб легітимізувати свої повноваження на необмежену владу, не буде легітимним.!!!!
Публічно-інформаційно, витримавши терміни на усвідомлення процесу, озвучать засади самоорганізації населення, реалізують Закон України « Про ОСН» в повному обсязі положень Конституції України от тоді будемо готуватись до референдуму. А так і вибори і референдум не легітимні – фейк, то і в банн посадовців. Тарифи – злочин, що має прізвища. Знищені склади стратегічних боєприпасів – злочин проти держави, в якому замішані всі як і безпосередньо причетні так і ті, що забезпечували передумови реалізації даного сценарію. Не дають об’єктивної оцінки, то хай нас не чіпають. Інсинуації злочинних «державних» органів приватного права нас, громадян України, особливо тих, що зняли з себе ідентифікаційний код – статус фізичної особи, не бентежать. Ми самі в собі, кожний свідомий громадянин стали для себе правозахисниками в питаннях тарифної політики, користування природними ресурсами за Конституцією України, надання медичної допомоги, захисту публічного майна, реалізації права на земельні ділянки…. Знаючи методику наведення порядку – встановлення конституційного устрою на місцях, як фундаментальної державотворчої умови, самі її втілюємо і розповсюджуємо для правового захисту і процвітання всього українського народу і його держави як республіки. Слава Богові за Конституції України, що надала нам правову можливість досконало жити і процвітати. Виконати її – обов’язок кожного, незважаючи на спротив будь яких сил як зовнішніх так і сусідніх внутрішніх.
Розуміємо, що не кожний наважиться повторити досвід одноосібного виходу наших практиків, що не побоялись зробити виклик обставинам приниження і ганьби. Тому надаємо практику колективного захисту громадян як власників. Роздрукуйте листівку для жителів вашого будинку і повісте в людному місті. (Додаток 1 для тих хто роздрукує ) додаток 1 її зміст в тексті далі

 Набридло бути піддослідним в експерименті над Україною? Думаєш про захист своїх прав і своєї родини ? Тоді ця інформація для тебе!

1. Об’єднайся в самоорганізації за місцем проживання навколо об’єкту публічної власності. (Будинок, вулиця, квартал, мікрорайон, дачний, (гаражний) кооператив.) Створи протокольним рішенням комітет( будинку, вулиці, кооперативу). Він буде єдиний представницький орган на противагу нелегітимній Київраді. Троє-пятеро відповідальних громадян за протокольним дорученням сусідів правовими методиками наданими Конституцією України здатні зупинити рейдерів будь – якого походження, свавілля чиновників, тиск тарифів,…а в перспективі і всіх незручностей зведених посадовцями в державі;

2. Діяльність будкомів спрямована на проведення зборів територіальної громади в кожному районі м. Києва, щоб оформити всю власність на власників – громадян України (територіальну громаду) в публічних реєстрах власності, що є основою будь яких економічних реформ;

3. Памятай!!! За відсутності самоорганізації в будинках і в територіальних громадах вибори і референдум є нелегітимними. Свідомі рішення можуть виносити лише власники національного багатства України закріпленими в публічних реєстрах власників, власності і в публічних реєстрах виборців, чого ще так і не існує. За участю будкомів гуртом проведемо інвентаризацію публічних ресурсів.

Ініціативна група жителів
будинку по захисту прав громадян

Через деякий час усвідомлення змісту листівки, обговорення її змісту на сходових клітинах, призначте інформаційні збори за наступною об’явою ( як приклад) . (Додаток 2) Додаток 2 для тих, хто роздрукує . Далі по тексту її зміст.

Час прийшов мешканцям нашому будинку самоорганізуватись і
виконати Конституцію України, щоб зупинити
свавілля посадовців.
Самоорганізація в будинку приходитиме
за таким планом.

1. Перші Інформаційно роз’яснювальні збори щодо засад конституційної самоорганізації населення в адмністративно – територіальній одиниці – Дніпровському районі (Теорія виборів представників на загальні збори жителів району, юридичне оформлення територіальної громади Дніпровського району м Києва ( підготовка статуту територіальної громади, реєстрів власності , власників, балансу територіальної громади)
2. Загальні збри за місцем проживання з метою обрання представницького органу локальної громади – будинкового комітету і делегування його в ОРГАН САМООРГАНГІЗАІЇ НАСЕЛЕННЯ мікрорайону ( не ОСББ !!!) нижчої ланки місцевого самоврядування не юридичну особу. (Юридична особа може бути єдина – територіальна громада.) Обговорення проекту ПОЛОЖЕННЯ діяльності ОСН мікрорайону та його прийняття на окремих загальних зборах.
3. Підготовка до зборів територіальної громади Дніпровського району м. Києва через інвентаризацію майна та землі локальної громади будинку, обговорення проекту статуту Територіальної громади, який готується колективом ініціативної групи по проведенню загальних зборів територіальної громади ( встановленням конституційного устрою ) в тісній співпраці з обраним на загальних зборах жителів нашого будинку будинковим комітетом і залученням місцевих чиновників з метою виконання рішень будинкових комітетів ( начальників ЖЕКІВ, посадовців РДА і, за бажанням реабілітуватись, депутатів Київради.) (Буде відбуватись через інформаційні збори другі , треті іт.д. за потребою)

       Далі вам в допомогу матеріали статті http://vyhid-e.org.ua/?p=2987 які вже опробовані в багатьох будинках України і вдячні за нашу роботу. То ж надайте і ви сусідам зразки – шаблонів, що в ній розміщені. Вони забезпечать юридичне право безпосередньо приймати участь в управлінні своїм районом, а значить і державою. Не ухиляйтесь від цього. Ніхто ваше становище не змінить окрім вас самих. Якщо не скористаєтесь порадами і рекомендаціями, ваше право на самоорганізацію викрадуть причетні до грабежу бюджетних коштів загадкового походження громадські організації. Вони задоволені вашими страхами і пасивністю.

         Щиро бажаємо успіху в справі повернення гідності державі Україна і кожному громадянину.

Оргкомітет по встановленню конституційного устрою
на служінні українському народу

Суспільствознавець, координатор,
в.о. Голови ОСН КМК «Пробудження»
Інна Плотнікова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *