День тиші – день щоб визначитись хто ми.

Що далі, хто ми є і які завдання мусимо
виконати в державі Україна .


Знову наблизився день відповідальності 21.07.19р, коли черговою «виборною» компанією намальована ЗМІ більшість «передасть безпосереднє виняткове право на управління своїм життям представникам, яким вручать свою долю, а разом з нею і долю України. Нібито «більшість» буде жити по їх недолугим законам – випробуванням на міцність всього що є навкруги; по їх вказівкам, по їх реформам, які будуть ( на противагу конституційній державі) «країну» наближати до «європейських стандартів», так і не оформивши ні державну (публічну), ні приватну власність, що і досі в підвішеному стані тримається на чесному слові поняття «права власності». Після того ця більшість буде волати, хтось з неї потирати руки і радіти, що чим гірше тим краще… Але критична маса зі здоровою свідомістю і розумом, що не ходить на вибори з причини високої оцінки свого волевиявлення, безпосереднього права на владу і статус «президента «гаранта» свого життя», ще більше ствердяться в своїй значущості для себе і зрозуміють таки, що час прийшов мислити, жити і діяти по ОСНОВНОМУ ЗАКОНУ без посередників і негайно. Негайно, тому що 95 квартал через образливий націю гумор таки може домогтись від новобраних його змінити, щоб позбавити народ права на частку неподільного національного багатства і змінами ліквідувати статус держави як правової, соціальної і унітарної. Така небезпека є. Знайте! До того хилять новоспечені експерти керманичів, що спрямували кандидатів на подвір’я, в наші з вами конференц зали проводити агітацію не лише за себе унікально чесних і порядних , але і за так звані «зміни на краще» без економічних гарантій його досягнення – публічної інвентаризації всіх ресурсів в громадах.
Але ми тримаємо руку на пульсі. Основні, претендуючі на законодавчі ініціативи заходи ми моніторимо, даємо їм оцінку безпосередньо на подіях, навіть якщо і слова не дають. Надаємо у відомих вам групах соціальних мереж конституційне бачення процесів, які є безальтернативно єдино можливими, щоб забезпечити порядок, устрій та лад. https://www.facebook.com/groups/Probudgennya/
самим ми зацікавлені лише в одному, щоб з’явилась у народі потреба в безпосередній участі в самоорганізації на місцях і «декомунізація – (де совєтизація – дерайрадизація) » набула ознак виконання доручення народу 2014-2019рр – реальне конституційна самоуправління, яке є неминучим, щоб вийти з тупику страху олігархів за розкрадання нашої з вами багатої країни. Виконати Конституцію України – ось завдання, а не підміна її низькопробними меморандумами, що мають ознаки підготовки до нового витку знищення державності.  https://www.google.com/search?q=%D0%BC%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%83%D0%BC&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwikkKrohMLjAhVGmYsKHe54B48Q_AUIESgB&biw=1280&bih=603

         Потрібно почати з того, що Ради районів або ради адміністративно територіальних одиниць мають стати радами територіальних громад адміністративно територіальних одиниць, а не радами сіл, міст і областей. В тому як виявилось є велика різниця. І коли формалізуємо і сформуємо суб’єкти публічного права – ТЕРИТОІАЛЬНІ ГРОМАДИ, відмовившись від проекту реформи децентралізації В. Гройсмана і його команди у вигляді об’єднаних громад без власності, нам прийдеться працювати над розв’язанням всіх інших проблем, залучивши до їх вирішення спеціалістів. Будемо вникати в їх кваліфіковані поради, досліджувати альтернативні, давати спрощені і доступні для всіх роз’яснення і разом приймати рішення про все необхідне для досконалого життя. Так має бути в ідеалі демократичної держави.
То ж які негайні завдання нам потрібно буде вирішувати після інституалізації територіальних громад, коли наша держава стане правосуб’єктною?

          Даємо шанс новій каденції залишити слід в історії національної держави і виконати таки доручення свідомих:
1. прийняти Закон України «Про державні символи» у відповідності до ст 20 Конституції України і Великий Герба України засяє на весь світ в повній красі і величі. Так постановила наша з вами святиня – Конституція України, прийнята на основі Декларації про державний суверенітет та незалежність.
2. Повсюдно силами територіальних громад і обранців всіх рівнів провести інвентаризацію всіх ресурсів України з прийняттям і затвердженням реєстрів в територіальних громадах – юридичних особах публічного права, затвердивши їх печатками державного зразка у відповідності до 20 ст. Конституції України ;
3. На підставі виявлених матеріальних і нематеріальних ресурсів, разом з тим виявлених проблем у всіх сферах життєдіяльності суспільства ( економіки, медицини, освіти, правоохоронній, судовій, соціальній та всіх інших сферах) у відповідності до фінансових і ресурсних можливостей і спроможностей тієї чи іншої територіальної громади створити програми розвитку ( тут буде шанс посприяти їх вирішенню тих, хто має статки більше за допустимі Конституцією України (, а вони там значно більше ніж необхідно, просимо це враховувати) ;
4. Територіальним громадам в межах унітарної України, не втрачаючи самостійності кожної територіальної громади, об’єднатись ресурсами. Щоб наповнювати бюджет кожної, для виконання програм розвитку територіальних громад, поставлених власниками, створити комунальні підприємства, сприяючи розвитку бізнесу при цьому.
А тепер проаналізуємо як бачать спектр завдань і блоків наші експерти, що висунули акценти в програмах кандидатів, що з понеділка стане завданнями депутатів. Актуальність питань привнесена Європою. Питання до всіх. Ми погоджуємось? Чи вирішаться проблеми без реалізації вищезазначених 4-х пунктів? Знайомимось. ( Джерело https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2876066949132330&id=100001871596625&__xts__%5B0%5D=68.ARCNjiL6MWM-kQr_NwoOv3qfEXIrDuk5PAAMQlEqmIUoy_EZfBm2qRTNsw8G9YDFcu5ggu6QW51GvOiZme2Ofjep6TfXSeFzQIaZmJGdea2sSNOuXcmBpNJcUD_2l_WLKex96mz3AlLEXbZvexqbzZhom3cWxWR3SpttufKe28bzttRooRRq_hRANfUP3VpZRkjtXUEAOh0&__tn__=K-R ) Шкода, що автор не аналізує відповідність нововведень правовим підставам нашої держави, що є причиною порушення конституційних норм. Однак знайомимось і готуємось безпосередньо виносити рішення виключними власниками. Все інше призведе до безладу.
« Блок питань соціального характеру:
1. Ставлення кандидата до гендерної рівності у соціальному забезпеченні (рівний доступ та можливості)
2. Плани щодо втримання та повернення молоді у Україну. Проблема трудової міграції.
3. Пенсійна реформа: Скорочення чи збільшення пенсійного віку? Шляхи вирішення проблеми старіння нації.
4. Мовний закон. Державна політика спонукання до опанування українською, іншими мовами.
5. Погляд на медичну реформу. В в якому руслі рухатись далі.
6. Ставлення кандидата до легалізації послуг сексуального характеру, канабісу, ігорного бізнесу.
Блок питань самоорганізації та самоврядування населення:
1. Низка змін у законодавстві з питань ЖКГ (меморандум). Розробка механізму приватизації землі для будинків з ОСББ.
2. Ставлення кандидата до розвитку місцевого самоврядування, та самоорганізації населення. Виборні посади шерифів та суддів. Продовження децентралізаційних процесів.
3. Створення ринку с/г землі. Куди рухатись, які обмеження потрібні.
Блок питань громадської безпеки:
1. Ставлення до законодавчого врегулювання обігу зброї в Україні та права не збройний самозахист.
2. Внесення змін у КПК, які б дозволяли прискорити рішення щодо затримання осіб, які скоїли злочин. Перегляд існуючих процесуальних норми, які зараз передбачають довгий і складний шлях для отримання санкції.
3. Адміністративна відповідальність за порушення ПДР, паління та вживання спиртних напоїв в громадських місцях. Механізми запуску реальної відповідальності.
Блок питань адміністративного-політичної відповідальності:
1. Вектор руху України: продовження руху в бік зменшення економічної та політичної залежності від рф чи навпаки?
2. Ставлення до закону про податок на виведений капітал.
3. Бачення кандидата щодо взаємовідносин церкви і держави. Оцінка ступеню злиття церкви і держави сьогодні.
4. Захист приватної власності. Протидія рейдерству, маніпуляціям допущених осіб (нотарі, реєстратори) з реєстрами майнових прав.
5. Ставлення кандидата до декомунізації.
6. Відповідальність депутата за порушення задекларованих на виборах позицій. Відклик депутата, кнопкодавство.
7. Імпічмент президента, депутата – яке бачення?
8. Судова реформа.
9. Джерела фінансування передвиборчої агітації.
10. Бачення кандидата щодо реінтеграції ОРДЛО і Криму та деокупації наших земель.»

        Тож робота попереду. В кожній з перерахованих тем і блоків, свідомо розуміючи наслідки відповідальності за всі слова і висновки, мають внести ясність експерти. Ми чекаємо аналітики і будемо включатись в їх прийняття або ігнорувати впровадження.
Щодо процесу оформлення територіальних громад , то нас мотивує до роботи чудова і відповідальна молодь, що не шкодує часу, щоб висловити в потребу в змінах системи на засадах оформлення прав територіальних громад.
Ось вона, заради кого хочеться жити і діяти. Знайомтесь. Російська мова для розуміння не перешкода на нашому освітньому сайті і я публікую її в оригіналі світлих думок.
Катерина Нікітіна
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218649908312537&set=a.10210466531933242&type=3&theater
«Я наполняюсь энергией только на природе. Свою землю и своё место я искала 3 года! Я мечтаю, чтобы люди перестали выживать, а начали процветать на своей родной земле. К сожалению сейчас личная выгода(власти, фермеров, простых людей) важнее, чем чистые воздух, земля, вода, развитие для всех и своих детей в частности…
В свете предстоящих выборов в ВР, в сельраду наблюдаю, как системный сценарий разыгрывается снова, как по нотам.. и понимаю, что это реальность у нас возможна, т.к. система загоняет людей в рамки выживания, и мы находимся в состоянии биороботов, разрушающих среду своего обитания.. Сейчас выгодно отравлять землю гербицидами, вырубать леса, осушать озёра.
НО вся проблема в том, что другой планеты-у нас просто нет…Я хочу чтобы это “раздерибаним! украдём! а после нас-хоть потоп..” изменилось, чтобы люди строили экологичное будущее в настоящем, заботились о душе, созидая вокруг и саморазвиваясь (это не про религию и церкви различных конфессий, это про любовь к своей земле, к людям, природе). Я вижу, как существующая гос.система подавляет, разрушает сёла, как у людей нет веры в то, что эту разруху можно изменить, им просто некогда. Меня очень заинтересовала альтернатива, исполнив которую с самого начала Независимости Украины в форме конституционных территориальных громад, мы давно бы были процветающей страной.. я изучаю эту тему, хочу разобраться. Сейчас, к сожалению, масса подмен, но там, где появляются конституционные тер.громады – люди наконец начинают самоорганизовываться и осознавать себя хозяевами своей земли, действовать во благо своей громады, приумножая её багатство. Они перестают ждать подачек сверху, ныть, что нет денег, а развивают свои сёла, города, районы, создавая инфраструктуру для приумножения национального багатства своей громады. Для этого нужна просто воля и действия.»

         Тож до справ відтворення започаткованого Конституцією України порядку, щоб гуморист 95 кварталу Валерій Жидков на каналі плюсів не дозволяв собі знущання над Основним Законом Української держави у вигляді експертної оцінки, як то було о 20. 20, 20.07.2019р..в програмі «Де мократія». А все чому дозволено? Причина в безкарності приниження українського народу.

І. Плотнікова
від імені тих, хто прагне в Україні
конституційного порядку і заможного достатку

P.S.
Визначаємось хто ми …

https://www.youtube.com/watch?v=KG-7yu2GNko 

1 коментар до “День тиші – день щоб визначитись хто ми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *