Протистояння мешканців Бойченко, 5 набуває розголосу.

intervyu_0http://www.youtube.com/embed/QJ02–Wdz0g
Протистояння мешканців Бойченко, 5 набуває розголосу.
Незважаючи на невщухаючі морози, на чітку вимогу мешканців припинити ремонтно – руйнівні роботи підвального приміщення житлового будинку 5 по вул.О. Бойченко, приватні підприємці не можуть зупинити свого бізнесового азарту і яко – мога скоріше намагаються запустити в дію магазин « АТБ – маркет». 16. 02.2012 р о 8 годині ранку робітники приступили до розширення під’їзної частини до магазину та витягли бордюри вздовж 10 метрів, вирили траншею для перенесення бордюру до самого дерева. Згідно планів це їм дасть можливість збільшити площу асфальту , на якій безперешкодно будуть розвертатись вантажні машини з товарною продукцією.
Увірвався терпець мешканців і незважаючи на початок робочого дня мешканці залучились до активних протестних дій : зупинили викликом міліції зазначені роботи. На запрошення мешканців прибула і зйомочна група з каналу СТБ. Під час інтерв’ю підтвердилось, що відсутні будь – які документи у орендарів приміщення. Власники «Світлячка» не мають ані яких намірів вести розмову з мешканцями , ігнорують будь-яку зустріч.
Слідство продовжується. Журналісти готують повний сюжет з участю представників КМДА щодо зазначеної конфліктної забудови. 17.02. 2012р. в новинах СТБ чекаємо вихід репортажу та коментарі високо посадовців про долю мешканців та їх будинку.
А в цей час мешканці у відчай не впадають, шукають шлях правового порятунку.
Добра новина, що поруч мешканці сусідніх будинків вболівають за постраждалих як за себе.
Тому вихід є і буде знайдено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *