Щоб нам мера обирати, бажано народом стати.

shchob_mera_obirav_narod_trea_yogo_shche_utvoriti_0-300x22515 квітня 2013року за адресою Яродавів вал, 9 у Центрі Національного Відродження ім. Степана Бандери відбулось засідання – круглий стіл громадських організацій, які прагнуть змін. Органзаторами засідання стали  Олег Маньковський , Єгор Соболєв, В. Сюмар та А. Луценко. Зал був наповнений вщент активістами Києва.

Хто бачить ці зміни у виборах, хто бачить їх через прихід опозиції до влади,а хто бачить у власному просуванні у владні кабінети. Але є група активістів, які радіють від того , що така  можливість з’явилась для того, що сформувати  народну владу, яка прописана в Конституції та Законі України «Про місцеве  самоврядування»: “ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА Є ПЕРВИННИМ СУБ’ЄКТОМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ”. Прийшли часи, коли незважаючи щоб там не  було, всім основним ігрокам політики вкрай потрібно  взяти цей процес під контроль. Навіть молоді політики – організатори зібрання  «Зібрались щоб довести  програму самоврядування для громадськості», а при цьому не довели її зміст, етапи та механізми втілення. Старше покоління політиків з колишнього депутатського корпусу на всіх аналогічних заходах стверджує «Спеціалісти самоврядування відсутні і треба набрати групи людей, «соціальну базу», щоб його  сформувати під контролем та керівництвом депутатів.»

Які б абсурдним доводи не були у нових начеб то сил, що розігрують карту участі у чергових виборних перегонах,  визначеним є одне: нам вкрай негайно потрібно формувати територіальну громаду. З 4 червня нинішня  Київрада буде нелегітимною і в її кабінети вдеруться ті, яким буде байдужий закон. Бо серед активістів з’являються ті, хто про нього і чути не хочуть. Вони прагнуть лише одного: реалізації якихось своїх потаємних  планів.  Вже зараз чітко прослідковуються ті герої, які готові переступати  через совість, честь і маніпулюють не лише свідомістю, але людськими почуттями. На круглому столі було доведено що відповідальність за події після 4 червня Президент має взяти на себе  та Попова.О.П. Вони не підведуть і створять всі умови для безпечного життя столиці. Вони це вміють. Запустять  по центральним  вулицям столиці «ШОУ- ДАНС» і наженуть екіпірованих беркутівців. Тільки тримайся.

Що ми і робимо. Ми тримаємось в гурті тих свідомих українців, які усвідомлюють себе народом і готові відновити свої права власників. Свою позицію ми чітко заявили у відео сюжеті і чекаємо висновків організаторів. http://www.youtube.com/watch?v=RMrCE-6dtbo Свою систему впровадження самоорганізації на масиві в контексті демократичного та електорально – альтернативного створення самоврядування в столиці викладемо найближчим часом на сайті. Будьте свідомими. Повідомляйте своїх друзів та сусідів про надзвичайно важливий період нашого історичного міста, по вулицям якого сходовими клітинами впевнено крокує новий монополіст житлово-комунальної сфери – концерн « Комунальні системи України», пропонуючи всім вашим сусідам безкоштовну заміну пластикових вікон та рам на балконах. Це основа так званого  самоврядування за владною стратегією: самоврядування з ОСН мікрорайонів до територіальних громади міста. Ми запропонуємо те, що практично реалізується  по Україні в супереч бажанню олігархів та їх політичних союзників.

Тільки так має бути, бо щоб провести вибори мера треба стати українцям народом.

vsi_0 vsi2_0

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *