Пожежа на вул. Щепкіна ,11вимагає громадського розслідування і самоорганізації населення

пожежаКрайні хати палають першими….
А чому, не замислювались ?

В умовах початку чергової передвиборчої агонії , безладу в «держаних» органах – суб’єктах господарювання» і війни на сході, військовим станом наповнюються стосунки між сусідами, що живуть поруч. Напруга досягає використання коктейлів молотова. Не берусь стверджувати дану тезу, однак пожежа, що відбулась за вказаною адресою Дніпровського району, яка доречі далеко не одна дає підстави так вважати за слова свідків,  ну і звісно перевіряти даний факт.
Свідки – сусіди дружні і не байдужі. А чи переможе справедливість в даній справі – залежить від того на скільки кияни , що живуть поруч і мають власні приватні будинки зможуть використати «Закон про ОСН» 2001 року на свою користь, допоки олігархи при владі не змінили його разом з Конституцією України, що з кожним днем стає все більш реальною загрозою, щоб знищити нашу націю зі світовою карти ЗЕМЛІ.
Як право захисниця колективних інтересів, я приділила увагу цій, на перший погляд приватній події, з метою познайомитись з роботою пожежників , яку збираюсь з часом уважно дослідити. Які пожежі гасяться водою, а які не спішать приїздити і гасити взагалі. Саме цю історію пропоную вашій увазі.
Дану подію берусь на цій сторінці наповнювати новими фактами громадсько – журналістського розслідування, щоб допомогти погорільцям домогтись соціальних гарантій обіцяних нашою державою і допомогти суспільству усвідомити всю свою вину перед своїми дітьми за те, що таку злиденну духовно державу ми на своїх плечах викохали. А раз так , то нам самим це і виправляти.
Перш ніж надати документальні матеріали пожежі повідомляю, що мій інтерес до висвітлення теми буде пов’язаний на стільки , на скільки люди в цій місцевості зможуть об’єднатись навколо Конституції України, самоорганізуватись в цілому кварталі – житловому масиві, де всіх об’єднує земля і сусідство на ній невеликої кількості осіб, реалізовувати викладені на сайті методичні рекомендації, що стосуються кожного з нас в праві оформлення об’єктів національного багатства на 1992рік, який не хочуть здійснювати чиновники і депутати Верховної Ради і тим відтягають кінець війни на сході, підбурюючи населення до протистояння.
Не перестаю вірити в силу колективу здатного зсовувати гори, якщо в тому буде потреба.
Давайте зсовувати гори невігластва, жадоби, ненависті один до одного шляхом демонстрації інших, конче потрібних суспільству якостей : взаємодопомоги, поваги до своїх прав громадянина – власника національної найбагатшої країни в світі, яку ми ще можемо відродити в первозданній красі і скарбах. Майстерність українців на це здатна. В нас стільки є фактів, що ми не взмозі охопити.
Повідомляю вам всім рахунок погорільців, які реально таки потребують допомоги матеріальної ,коли ви побачите скільки добра творила ця жінка для безхатченків і тепер сама нею стала. Родина нужденна. ПРИВАТ БАНК 4149 4378 5455 0454 Хто може допомогти з технічною експертизою наслідків і причин пожежі надсилайте інформацію на контакти зазначені на сайті.
Ну і повідомляю свій особистий рахунок для тих, хто розуміє, що наша робота має бути підтримана і підсилена, оскільки працюємо ми для простих і незахищених державою людей, не маючи ніякого фінансування. Вкладаємо свої сили, ресурси і серце. КАРТА ПРИВАТ БАНКУ 5168 7555 0922 5948

Пожежа на вул. Щепкіна ,11 вимагає громадського розслідування і самоорганізації населення, щоб не згоріти всім

Який висновок зробили пожежники – дивіться самі. Винна  електромережа.

Тех висновок (1ст.)  пожежників по вул Щепкіна,11 Тех висновок (2ст.)  пожежників по вул Щепкіна,11 Тех висновок (3ст.)  пожежників по вул Щепкіна,11
Тех висновок (4ст.)  пожежників по вул Щепкіна,11 Тех висновок (5ст.)  пожежників по вул Щепкіна,11 Тех висновок (6ст.)  пожежників по вул Щепкіна,11

Для порівняння роботи пожежників надаю вам відео пожежі на вул. Будівельників ,4. , в якій було продемонстрована робота пожежників абсолютно з іншої сторони: професійно, показово і навіть з висоти пташиного польоту. Не цікаво чому? Ми здогадуємось. Здогадайтесь тепер і ви.

Якщо потрібно, прийдемо на допомогу і посприяємо справедливості і об’єктивним розслідуванням. В нас є успіхи і надбання. Під об’єктивами самоврядних громад Закон захищати народу легше. Ставайте самоврядними і реалізовуйте свої конституційні права, за таких умов ми всі станемо захищені.

Голова правління ГО «Самоврядна громада»
Інна Плотнікова

2 коментарі до “Пожежа на вул. Щепкіна ,11вимагає громадського розслідування і самоорганізації населення

  • 2 Липня, 2015 о 12:58
    Permalink

    Треба перевірити чи бува ця лачуга не застрахована. Впевнений, що застрахована десь за місяць до пожежі. 🙂 …. І, ймовірно, на кругленьку суму. З приводу цього треба перевірити всіх прописаних там по даті.
    Як юрист, в підпал не вірю. … 🙂 Всі люди у світі знають про те, що вогонь поширюється знизу до верху, а не наоборот, 🙂

    … і цікаво чим займаються потенційні підпалювачі.

    Відповідь
    • 28 Липня, 2015 о 02:36
      Permalink

      Дякуємо за відгук. Корсисно булоб Вам звязатись з потерпілими. На навмисний підпал господарів не тягне. Люди будувались.

      Відповідь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *