На кінець то, ожива народ. Б’є по кишені комуналка і квартплата.

Тож до спільних дій, а не до об’єднання
під іменами і партіями.

Вас влаштовують платіжки за опалення?
Вам тепло в кімнатах?
Ви маєте доступ до лічильників?
Ви розумієте як і хто виставляють ціни за тепло, за газ?
Ви усвідомлюєте кому і за що сплачуєте?
Вас влаштовує, що ресурси національного багатства віддані в приватну власність?
Вас влаштовує що у приміщеннях ЖЕКів, комунальних підприємств будуть сидіти дрібні АХМЕТОВИ та АХМЕТКИ і диктувати нам жебрацькі умови життя в Україні -житниці?
Впевнені,  що НІ, бо телефони у правозахисників гарячі.

           Ми вас заспокоїмо. Є ОСОБИСТОСТІ України, що дослідили свої права, усвідомили себе власниками і самі визначають ціну за енергоресурси в побутовій сфері. Будемо вивчати їх досвід, в телефонному режимі і в живу спілкуватись з ними на громадських консультаціях по формуванню конституційної платформи в сфері комунальних послуг і енергозапасів України, створенню загально національної петиції до виконанн громадянами України щодо оцінки тарифної політики надавачів комунальних послуг, пропозиції справедливого і ощадного їх розподілу серед користувачів, стратегії збереження енергоресурсів українського народу, виходу України з боргової ями.

Залучайтесь спеціалісти даного питання і палки серцем за Україну делітанти. Надавайте пропозиції, поради і рекомендації learning_life@ukr.net Матеріали по темі конституційного підходу до теми оприлюднені в наступних темах сайту: _________________________________________________
Місце та час проведення консультацій – щочетверга з 18.00 до 20.00 вул. А. Малишка 25 – А. ст. м. Чернігівська
Чекаємо допомоги в організації скайп конференцій та стримів Інтернет зв’язку з іншими містами України під час конференцій.

P.S. Хто планує бути присутнім, одягайтесь тепло.
Приміщення розорене системою з мінімальним опаленням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *