Суспільство перед інавгурацією знає про чорний бік виборів

Суспільно політичні настрої , як передумова об’єднання національних сил в платформу підготовки до виборів Президента України 2024.

Коли наука, освіта і культура не працюють на майбутнє України, свідомість українців переважно формують якщо не власний досвід, то олігархічні канали телерадіомовлення. Від страху за своє майбутнє вони в унісон з панічними настроями керманичів «країни України» започаткували істерію у всіх ЗМІ в кінці 13 року і не припиняють її до тепер. Клоунада політичних перегонів 2019, як безвихідь зловмисників, не залишає байдужим до майбутнього України кожного. Тому наберемось терпіння і ознайомимось з аналітикою відомих правозахисників, незрадивших ідею конституційного громадянського суспільства. Мета даного матеріалу підготуватись всім до нового етапу дій – безпосереднього управління державою Україна – республікою – справою територіальних громад. Суспільні настрої, як енергію важливо спрямувати на досягнення благополуччя кожного, яке визначене соціальними стандартами українських демократичних законів.  Зупинимось об’єктивно на поглядах людей, що нібито розділили українців, а в основі своїй є доказом вільнодумства отриманого в боротьбі з диктатурою «единомыслия».

Одже, ми явно бачимо тих, хто мріє повернення П. Порошенка з його командою, який нікуди не збирається йти і навіть безвідповідально перед народом планує і надалі електризувати суспільство на свою капіталістичну користь і навіть керувати військовими операціями на сході. Хтось, маючи плани входження в склад Росії, чаклує над Україною «чим гірше тим краще» і при нагоді включається в «патріотичні акції» за сценарієм політтехнологів імперські налаштованого кремля, що говорить про якість роботи СБУ. Емоції висловлені на підготовлену провокацію під час акцій журналісти активно демонструють в ЗМІ для підбурення ненависті один до одного.
Хтось не відійшовши від ейфорії шоу-дебатів, сподівається на Зеленського і не збирається включатись в аналітику колективної творчості його команди викладеної у зверненнях до народу і до верховної зради. Прикро, але і шанувальники В. Зеленського, і його команда не беруть до уваги, ( а може просто ще не знають), що державний герб України не прийнятий за ст. 20 Конституції України.(!!!) Не розуміють вони ганебних наслідків того, що влаштовуватись на роботу В. Зеленському прийдеться не в Конституційній державі Україна, що задекларована як республіка, а в «країні безправних фізичних осіб», чому вони і не використовують в зверненні поняття громадянин України.

>Ми бачимо, що В. Зеленський як юрист не має намірів розібратись в питанні, чому від імені держави Україна і її народу так ніхто ніколи за 28 років не виступав і не ніс відповідальності за злочини обкрадання народу. Даний факт безвідповідальності переноситься і в нову п’ятирічку до 2024 рр. і без нашої участі відсутні будь які підстави щоб чекати змін.
Нас всіх з різним рівнем світогляду, настрою, освіти однаково зробили заручниками підступного плану обнулених ( без оформленого права на об’єкти власності) олігархів, що пішли на знищення державності України, здобутої віками. Зараз через затягування дати інавгурації вони винаходять технології нової брехні для народу, щоб за проектом світового капіталу – «країна Україна» стала сировинним придатком, а його населення перетворилось в його обслугу. І все здійснюється лише тому, що ми юридично не оформили свою державу як республіку: ні державних органів публічного права ( всі органи влади є суб’єктами приватного права) , ні балансу держави, ні реєстру власності, ні реєстру власників і значить ні реєстру виборців…
– А хто ми є в такому разі після цих виборів?
– відповідь одна беззаперечна: заполітизована партіями як авторитетними банд угрупуваннями країна неоформлених мігрантів – фізичних осіб, переважно живущих по поняттям війни та корупції. Не набудемо відповідальності через право на об’єкти публічної (народної власності) – буде існувати Україна за зразком міста Умань.

Українські ЗМІ не демонструють подібні злочини посадовців. Вони живуть своїм життям, далеким від реальної аналітики суспільної, конституційноцентричної думки. Журналістам і кореспондентам доручено переважно висвітлювати події від політичних партій або підготовлені сценаріями побутові факти і події, що несуть емоції ненависті одних до одних і видаються у всіх можливих програмах для відволікання на другорядні речі. В програмах політичних токшоу за допомогою оплесків заробітчан під дерегуванням ляльководів створюється картинка суцільної підтримки безальтернативної провладної позиції спущеної з гори сценаристами. Втягуються одиниці в злочинні схеми інформаційного тиску на свідомість, але яка їх ганебна участь! Мета в керманичів системи одна: приховати пробудження народу, щоб не заважати своєчасному відтоку і притоку капталів, їх розподілу і необмеженому збагаченню окремих осіб. Ми на щастя знаємо істину.
На шляху викриття причин цих злочинів стоїть нажаль не СБУ, не антикорупційний комітет, і не НАБУ, не сформована олігархами команда В. Зеленського, а група свідомих і активних громадян – власників Конституційної держави Україна, що своєю законошанобливою життєдіяльністю розслідує, а потім публічно демонструє документи т.з. «державних» органів приватного права в надії на усвідомлення ситуації критичною масою людей, включення в процес перезаснування держави. А якщо і ні, то готова індивідуально вийти з хаосу і жити неушкодженими за законами, що відповідають найдосконалішій в світі Конституції України. Ніхто тому зі злочинців перешкодити не вправі. Маєм всі інструменти самозахисту. Потрібно лише дослідити і застосувати.

Лідером юридично виваженої позиції даної групи є Рімма Білоцерківська. Ще далеко до Майдану вона розпочала свою публічну громадську діяльність. В свій час 2008-2012рр вона змогла об’єднати навколо виконання Основаного закону України підприємців малого і середнього бізнесу, створила ГО «Правовий простір», підтягнула до справи Асамблею громадських організацій малого і середнього бізнесу. Пройшла через тиск «правоохоронних» органів, а в 2014 році зі сцени центральної площі Києва на всю Україну і на віки віків оприлюднила причини всіх бід і стратегію перезавантаження держави (апарату управління) України.

Звісно, що така позиція напружила сценаристів Майдану. Рімма Миколаївна передбачала результати і попереджала про наслідки.

Зерна порад, рекомендацій, посіяні тоді в серцях українців на Хрещатику, розвіялись не лише по всій Україні, а і по всьому світу. Росіяни, італійці, англійці, французи, німці і поляки брали інтерв’ю в неї, проводили зустрічі з нами, її однодумцями, дивувались, задавали незрозумілі питання. Дивною для них була ідея безпосереднього управління народу, що панувала тоді над Майданом. Лідери політичних партій намагались приглушити її виступи палкими заявами «як було, вже не буде» ( авт. В. Чумак) , «жити по новому» (авт. П. Порошенко ), але разом з цим готували стратегію відтоку народу на заробітки в Європу. Лідери держав в порятунок справ великого капталу готувались до війни на сході, щоб вивести з процесу справжніх чоловіків. ФСБшними прийомами запускали тоді і запускають зараз в конституційний процес осіб з ідеєю народовладдя, далеку від конституційної безпосередньої влади народу, створюють фальсифікації даної теми, заводять в злочинні теми «народного підприємництва заснованого на паспорти людини» з метою публічного засудження, щоб і думати забули про виконання Конституції України. Включаються в тиск також віддані загони чиновників і управителів – фізичних осіб, які прив’язані до робочих місць мізерною платнею і страхом її втрати.
Однак по всій Україні цю позицію вже не зупинити, не замовчати і не перекричати стадіонами ШОУ, ні приспати обіцянками скорих змін, ні нав’язаними політтехнологіями капіталізації міжособистісних стосунків в родинах, в виробничих і бізнес колективах. Правові конституційні знання, що оволодівають людьми прогресивного міркування, стають рушійною силою змін не лише в Україні. Безпосередня демократія приваблює людей в різних куточках світу. З досвіду зазначаєм, що успіх конституційного народовладдя залежатиме від позиції тих самодостатніх громадян, хто готовий одноосібно вийти з системи брехні, хаосу і безладу у відносини правди і спільного для всіх Основного Закону – Конституції України в статус виключного власника держави і національного багатства України, щоб стати життєтворчим джерелом влади української нації для забезпечення прав громадян всіх національностей України.
Далі через підготовку до висування воістину народного Президента України на вибори 2024 повернути державницьке значення посади Президента України, як гаранта державного суверенітету, територіальної цілісності України, виконання прав і свобод людини і громадянина. Зі спостереження за діями політиків робим висновки, що статус голови держави нині стоїть на межі краху. Ми не вправі допустити щоб через якийсь час Україна стала парламентською республікою. Чому? – Підказуємо і аналізуємо разом.

Як висновок – порада до всіх: свідомо підходимо до парламентських виборів. Депутати мають прийняти Закон про державні символи в тому числі про герб України, щоб і інавгурація, і прийняття присяги В. Зеленського перед народом України під очевидний підпис було не мильною бульбашкою, а державотворчою подією звітності і відповідальності перед народом, а закони затверджувались не печаткою Президента України, а великою гербовою печаткою з зображенням Великого Герба України, прийнятою за ст. 20 Конституції України. Лише за таких умов В. Зеленський зобов’язаний ініціювати і за допомогою депутатського корпусу до осінніх парламентських виборів провести інвентаризацію всіх національних багатств України. Якщо ні, то В. Зеленський і його команда не матиме визнання української нації, українського народу – громадян всіх національностей, що розуміють значення створення національної держави – як гарантії національної безпеки України для всього її населення.
Сподіваємось, що з даними матеріалами ознайомляться політтехнологи різних політичних сил, зроблять доцільні для України – республіки висновки і почнуть працювати над усуненням наслідків всіх злочинів, що здійснювались не без їх участі.

Наступна публікація буде методичною розробкою нового етапу діяльності оргкомітету по встановлення конституційного устрою, координатором якого бере на себе відповідальність бути Громадська організація «Самоврядна громада». Наша спільна робота буде вимагати участі всіх розсудливих і успішних в правозахисних діях громадян, з допомогою яких ми спробуємо таки знайти в Україні воістину представника української нації, здатного вивести Україну на рівень цивілізованих країн світу. Ми гідні того. До нашого кола запрошуємо всіх, хто готовий надати наукові розробки конституційної позиції у всіх сферах життєдіяльності українського суспільства. Пропозиції і бачення можете надсилати на електронну адресу learning_life@ukr.net та поки що в групу https://www.facebook.com/groups/Probudgennya/

З  вірою в здатність української нації відновити національну державу і забезпечити права всіх громадян України, Інна Плотнікова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *