Акценти правосвідомості громадян України на 20.02.2020 р.

Часи вимагають зваженості і пильності кожним, основою чого мають стати знання практиків. Візьму на себе таку відповідальність, маючи за плечима досвід спілкування, а іноді коротко тривалої співпраці з безліччю політичних діячів різного рівня, лідерів громадської думки, висвітлених в ЗМІ.

Для початку запозичую влучне тлумачення з вікіпедії про що буде моя коротенька публікація. ПРАВОСВІДОМІСТЬ.

Правосвідомість — форма суспільної свідомості, що містить в собі сукупність поглядів, почуттів, емоцій, ідей, теорій та концепцій, а також уявлень і настанов, які характеризують відношення особи, суспільної групи і суспільства в цілому до чинного чи бажаного права, а також до всього, що охоплюється правовим регулюванням. Правосвідомість є однією з пріоритетних складових теоретичної конструкції (“теоретичним тілом”) більш складних форм правових свідомостей (наприклад, національної “української правової свідомості”.

Прагну розуміння моїх бачення і діяльності. Як викладач суспільних наук, своєю просвітницькою  роботою більше як 10 років в громадському секторі Києва,  не закликаю до війни, помсти і репресій будь-кого і будь з ким. Свідомо розумію, що в суспільстві України баготовідсоткового безробіття населення з причини розваленої економіки,  всілякими методами, політтехнологіями, маніпуляціями і провокаціями створюється та нарощується ескалація  лише з однією відомою всім метою: здирати останню шкіру з народонаселення України  через податки та тарифи ЖКГ, закріпити викрадання національних багатств за впливовим родинами та  звільняти територію України для прибуткових проектів окремих осіб. Не мені одній відомо,  що  серед таких виявляються  і різного роду  «патріотично налаштовані кола».

Мушу привернути увагу (!)  Всі, хто або закликає на політичні акції на кшталт «віче» ( архаічна форма демократії часів Київської Руси, а не республіки України) , «національних зборів», флешмобів будь якого змісту, або погрожує насиллям, розправою та самосудом і не мотивує через самоорганізацію населення в територіальних громадах до утворення національних  органів правоохоронної, судової системи, органів місцевого самоврядування у відповідності до Конституції України, є не просто неконституційним, але є навіть небезпечним для життя всього населення України і кожного окремого громадянина.  Особливо злочинно збирати людей в натовпи на майданах в умовах соціальної напруги, ослабленого стану здоров’я більшості українців з причини убогого  харчування, великої кількість «невідомих» вірусів тощо і при цьому силами політиків, депутатів і їх  помічників – громадських  активістів замовчувати  значення самоорганізації громадян України, як безпосередніх, виключних і невід’ємних власників, правосуб’єктних розпорядників національного багатства. Тому самим громадянам потрібно усвідомити послідовність дій, щоб повернути собі правосуб’єктність, чим  відтворити правовий статус НАРОДУ УКРАЇНИ, як найвпливовішої політичної сили і головного творця НАЦІОНАЛЬНОЇ ДЕРЖАВИ за найкращими світовими зразками. (Мова йде про забезпечення правами всіх людей, проживаючих в Україні у відповідності до їх статусу, норм міжнародного права,  Конституції України.)

Оскільки до 21 століття світова дипломатія ствердила найдосконалішу  форму урегулювання будь якого конфлікту:  мирні публічні переговори правосуб’єктних осіб (представників і уповноважених, обраних демократичними зборами  громадян за місцем проживання) я, як і більшість людей в Україні прагнемо  використовувати саме такий механізм для досягнення миру, розв’язання всіх назрілих питань як внутрішньої так і зовнішньої політики,    тому прошу не використовувати мою роботу, мої пости, статті і коментарі силам, які налаштовані на кровопролиття,  війну, самосуд та будь які озброєні конфлікти.  Прошу вилучити мої висновки та пости  з груп, які на меті ігнорують вимоги самоорганізації населення в територіальних громадах  – в кожній адміністративно територіальній одиниці  у відповідності до 133 ст Конституції України.  Кому цікаві теми беріть лише  з оригіналу – даного сайту, де публікуються матеріали в оригіналі.

Пояснюю всім. «Національний трибунал», як історичний вид судочинства,  вважаю винятково крайньою мірою, як нагадування кожному посадовцю за невиконання Конституції України в межах його повноважень. Суспільний діалог на дану тему, економічний тиск власників об’єктів національного багатства, зведених в радянські часи; власників житла, об’єднаних в ОСНи, як  представницькі органи з метою перезавантаження тарифної політики в тому числі, одноосібна непокора  сплати за не економічно обґрунтовані тарифи,  що мають ознаки геноциду  українського  народу і тому дозволені законодавством як самооборона і самозахист,  може надати  поштовх на процес пробудження свідомості в колах верхів управління державою. Їх незгода на самовизначення української нації – українського  народу – народу України – громадян всіх національностей у відповідності до їх національності є ніщо інше, як  саботаж державницької політики, що за всіма ознаками є колабораціонізмом (співпраця населення або громадян держави з ворогом в інтересах ворога-загарбника на шкоду самій державі чи її союзників).  Принциповою позицією громадян вони мусять це визнати  і змінити курс на сприяння конституційній самоорганізації населення , що змусить будь якого зовнішнього як країн ворогів України  так  і країн друзів  зменшити обороти економічного і військового  тиску, виданих за реформи. Народ сам визначиться пріоритетами.

Для фундаментального розуміння значення самоорганізації населення,  всім зацікавленим у самозахисті та у встановленні конституційного устрою в Україні, як гарантії правової держави,  раджу ознайомитись з рекомендаціями, викладеними в моноінтерв’ю українського філософа і культуролога Сергія Борисовича Кримського.

З повагою до думки кожного,

але з вимогою до правових методів

творення  громадянського суспільства

Голова правління ГО «Самоврядна громада»

Інна Плотнікова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *