Вибори Президента України 2024 – відповідальність свідомих

Зясуємо разом вимоги до кандидата  –
громадянина мерітократа

           Розпочинаємо підготовку до виборів Президента України 2024, в ході якої має відбутись консолідація народу України – громадян всіх національностей навколо удосконалення (перезавантаження) суверенної, незалежної, демократичної, соціальної і правової держави Україна.

             Щоб не було запитань нових людей до процесу типу: хто є самі, хто уповноважував та будь які інші питання, зразу поставимо крапки над І.

      Багато хто з наших постійних читачів і глядачів вже знає про платформу втілення безпосереднього управління територіальних громад, що вийшла на новий публічний рівень з січня 2015р. Її оприлюднив тоді ОРГКОМІТЕТ ПО ВСТАНОВЛЕННЮ КОНСТИТУЦІЙНОГО УСТРОЮ в Києві. Координатором даного комітету взяла на себе відповідальність ГО «Самоврядна громада», створена активними громадянами Комсомольського масиву Дніпровського району м. Києва. http://vyhid-e.org.ua/?p=1834 З 2010р. перебуваючи в постійних суперечках і протистоянні з замовним невіглаством свідомості київських чиновників, політиків та їх активістів, дана організація реалізує право на безпосереднє (мешканцями 30 тисячного мікрорайону) управління публічним майном (землями та приміщеннями) території масиву, домагається конституційно вірної, ( а не адміністративно Київрадою оформленої ) самоорганізації киян масиву. http://vyhid-e.org.ua/?p=401 (Не самоврядування, з правом на створення ради масиву, як вчать деякі «стовпи – апологети» місцевого самоврядування, а створення ОСН – органу самоорганізації населення окремо взятого масиву, мікрорайону). Ще з 2013 р. ГО «Самоврядна громада» стала активним учасником просвітницької роботи, об’єднавшись в спільних освітніх проектах з ГО «Правовий простір», http://vyhid-e.org.ua/?p=386 юридичним натхненником якої є Рімма Білоцерківська. Надані її командою правозахисні методики ГО «Самоврядна громада» успішно впроваджує в практику киян і разом з ними розробляє спрощені поради і рекомендації (як то http://vyhid-e.org.ua/?p=687, http://vyhid-e.org.ua/?m=201712 та ін.) Продовжуючи роботу в даному напрямку, маючи інформаційний канал даного сайту https://www.youtube.com/user/Probudgennya/, де можна переглянути ексклюзивні архівні матеріали пробудження свідомості не лише киян, ГО «Самоврядна громада» бере на себе місію надати потребуючу допомогу в консолідації української нації – українського народу, як єдиної політичної сили, спроможної відновити державність в Україні через виконання Конституції України, чим створити передумови для розвитку конкурентоспроможної європейської економіки республіки Україна.
З цією метою ми виводимо громадотворчий процес виконання Конституції України на новий рівень в дві паралельно існуючі кампанії, що мають бути максимально безконфліктними, об’єднавчими через обов’язкове роз’єднання ( відділення ) від носіїв неправди, що чітко спостерігається по оприлюдненим висновкам, поглядам і діяльності:
І кампанія – локальними громадами власників ( від громадян проживаючих в багатоповерхових будинках в містах до громадян, проживаючих в мікрорайонах) місцевих чиновників мотивуємо до проведення публічної, повсюдної, підзвітної перед ОСН ами ( органами самоорганізації населення) інвентаризації майна, землі і фінансів, створення реєстрів публічної власності та власників, прийняття у відповідності до Конституції України статутів територіальної громади в кожній адміністративно територіальній одиниці України ( селах, селищах, районах, районах в містах.);
ІІ – кампанія – демократичними діями, справами, проектами безпосередньої демократії готуємо платформу до виборів Президента України 2024 – «Вибори 2024 – вибори найкращих представників українського народу виявлених в конституційно оформлених територіальних громадах України». Якщо кандидат вийде на вибори 2024, а за місцем його проживання за 5 років не буде оформлена з його участю територіальна громада у відповідності до вимог КУ, або не буде сторена ініціативна група по даному процесу, такий кандидат автоматично мусить бути виключений з поля зору виборців. Підтримка такого кандидата є свідома співучасть в грабунку національного багатства українського народу олігархами.

              В ході проектів даних двох кампаній, наше стратегічне завдання полягатиме в тому, щоб знайти потенційного кандидата – ПРЕДСТАВНИКА Українського народу, який би чітко дотримувався законів України у всіх сферах життя, що відповідають нормам Конституції України; який би виконуючи права громадян в своїй адміністративно територіальній одиниці (або на власно керованому виробництві) створив соціальні стандарти; довів здатність ефективного управлінця ввіреного йому публічного майна. Якщо не знайдемо за ці п’ять років практика (соціальні процеси повільно рухаються), то впевнені, що вже є такі громадяни України, що усвідомлюють важливість даного процесу і готові залучитись до даної програми консолідації нації – українкського народу, підсилити його своєю участю.

        Маючи власні ресурси і авторитет всіх учасників нашої групи, ми разом приведемо таки до президентських перегонів 2024 тих громадян України, що будуть гідні України і будуть здатні представляти її непоборну світовою кризою націю на світовому рівні.
Дану роботу буде в подальшому координувати ОРГКОМІТЕТ ВИКОНАННЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ (ОВКУ), що до цього часу мав назву ОРГКОМІТЕТ ПО ВСТАНОВЛЕННЮ КОНСТИТУЦІЙНОГО УСТРОЮ. В нього входять і за власним бажанням можуть входити прості громадяни України, що вже мають результативні приклади правового захисту себе і друзів у завданому стратегічному курсі – реалізації власних конституційних прав і колективів власників: як то підприємці, голови кооперативів, представники ініціативних груп в протистоянні з рейдерами, які виносили, координували і втілювали колегіально прийняті управлінські рішення виключно по Конституції України. Всі, хто здатні мислити власною, незалежною від політичних партій правозахисною свідомістю і діяти виключно по Конституції України мають об’єднатись заради збереження державності і держави. Ми здатні це зробити заради Бога, що дав нам такий шанс реалізувати його волю і заради теперішніх і наступних  поколінь.

     Координаційною платформою в ФБ буде нова сторінка ОРГКОМІТЕТ ВИКОНАННЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ (ОВКУ). https://www.facebook.com/groups/2107450296224149/ З її допомогою ми зможемо всі разом оприлюднювати конкретні проекти і бути в курсі найбільш значущих дій в справі виконання Конституції України. Членство в групі буде визначатись по якості робити проведеної учасником процесу. Лише справи виконання Конституції України в різних сферах з максимально мирним результатом стануть критерієм входження в дану групу того чи іншого учасника. Наша ціль не кількість, а якість справ і їх відповідність Конституції України. Дії мусять бути максимально публічними, а програма дій відповідати до загально визначеної оргкомітетом, що довів свою багаторічну відданість справі.

Критерії об’єднання і залучення до процесу

1. Погодитись на виконання принципів методично викладених в статті http://vyhid-e.org.ua/?p=5314:
2. відкрити канал ютубу для публічного інформування про свою діяльність і діяльність ваших однодумців за місцем проживання ;
3. відкрити публічну сторінку в соціальній мережі ФБ;
4. усвідомити статус фізичної особи в державі Україна, відновити свій статус громадянина України – зняти з себе ідентифікаційний код – статус – фізичної особи – емігранта ( Поради за посиланням http://vyhid-e.org.ua/?p=3373 ) .
5. у відповідності до юридичних рекомендацій Р. Білоцерківської і її команди юристів провести правову освіту серед рідних та друзів, що потрапили під утиски системи порушення прав і допомогти їм відстояти конституційні права ;
6. за викладеними методичними порадами відмовитись сплачувати по економічно і юридично необґрунтованим тарифам (цінам) на користь олігархів за викрадені у українського народу природні ресурси http://vyhid-e.org.ua/?p=5284, http://vyhid-e.org.ua/?p=5155 (Перелік посилань буде збільшуватись. Слідкуйте) Лише принципова позиція власників може призвести дії посадовців у відповідність до Конституції України.
7. знайти однодумців даного процесу за місцем свого проживання, мати докази самоорганізації населення за відповідними шаблонами http://vyhid-e.org.ua/?p=2987 , легалізувавши ОСН шляхом повідомлення в органи, що ведуть облік ОСН не набувши повноважень від територіальних громад. Шаблони документів на легалізацію доцільно буде узгоджувати з (ОВКУ), оскільки право пошукова робота юристів буде удосконалюватись і набувати нових спрощених форм отримання правосуб’єктності представницьких органів локальних громад ;
8. через створення ОСНів в межах однієї адміністративно територіальної одиниці створити ініціативну групу по встановленню конституційного устрою за місцем проживання ( село ,селище , район, район в місті), що передбачає створення статуту адміністративно територіальної одиниці і підготовку до обліку майна, землі і фінансів, яка без участі територіальної громади відбуватись не може. ( Акценти процесу викладені за посиланням, які потребують актуалізації у відповідності до правових змін і юридичних відкриттів правозахисників. http://vyhid-e.org.ua/?p=1137 );
9. Складом членів ОВКУ, з ОСН створених і підконтрольних громаді, легалізованих шляхом повідомлення, до парламентських виборів домогтись оформленої вимоги виконання ст. 20 Конституції України місцевих чиновників. В противному випадку ми зобов’язані не визнавати правомірності виборів ні Президента України В. Зеленського, ні депутатів всіх рівнів. За висновками юристів ГО «Правовий простір» , які поділяють всі учасники конституційного процесу, єдиним виходом для всіх може стати лише виконання Основного Закону України – Конституції України, особливо в частині ст. 20 Конституції України.

ОВКУ також має програму безпосередніх дій по всім проблемам українського суспільства, включаючи і проблему врегулювання миру на Сході. Готові розпочинати прямий діалог між народами різних країн, оскільки світова дипломатія, незважаючи на визнання християнських цінностей в більшості країн світу виявилась нездатною урегулювати наслідки економічної кризи, що призвели до війни між олігархами, за які гинуть народи. Ми маємо широку світову аудиторію російськомовних слухачів наших етерів в соціальних мережах і готові ініціювати міжнародні скайп конференції, стрім діалоги по консолідації народів світу спрямованих на ліквідацію недолугої політики керівників «сильних» держав світу, що поглибили конфронтацію між сусідніми народами. Є спікери, є відповідачі за неправомірні і фальшиві інтерв’ю на відомих каналах. Ми маємо обов’язок притягувати їх до публічного пояснення своєї антиконституційної позиції як фахівців справи за яку взялись. Це обов’язково дасть свої результати для розвитку і прогресу. Суспільним діалогом нового змісту і нового рівня ми мусимо припинити нав’язувати нам псевдо національні ідеї, в яких не відчуває потреби суспільство. Ми маємо в колі однодумців здатних організовувати нові програми радіо і телемовлення в студіях, в яких не буде прихованих і завуальованих тем, в нас є ті, що знають відповіді на питання, що турбує населення України. Але разом з тим в нас є нестача ресурсу. Тому ми будемо під конкретні проекти просити фінансової допомоги у суспільства.
Тим, кому буде надаватись та чи інша правова, освітня або консультаційна допомога ми будемо звісно просити забезпечити її виконання в разі неспроможності її реалізувати самостійно, використовуючи наші методичні практики надані на цьому сайті. Фінанси отримані від вас будуть ефективно використані для поширення знань іншим громадянам України, для підтримки тих програм і напрямків, що наблизять нас до громадянського суспільства і правової держави.

         Дані інформаційні ресурси відкриваються з метою втілення і реалізації стратегічного курсу створення передвиборчої платформи того чи іншого кандидата, якого ви знаєте і бачите як дієвого реформатора в Україні. Всі претенденти на посаду Президента України, що визнають першочергове завдання інвентаризації національного багатства України і оформлення його на український народ в територіальних громада – суб’єктах публічного права, будуть мати змогу отримати підтримку оргкомітету по встановленню конституційного устрою з правом за бажанням учасника ОВКУ висунути його,  як єдиного кандидата від ОВКУ.
Фінансування кандидата в Президенти України у виборах 2024 планується розпочати після остаточного погодження даної програми однодумцями та визначення процедури жорсткого контролю за використанням кожної копійки за призначенням. Все відкрите обговорення всіх питань буде проводитись в групі «Оргкомітет виконання Конституції України – передвиборча платформа 2024» за посиланням https://www.facebook.com/groups/2107450296224149/ За даним посиланням відбудеться офлайн обговорення даних матеріалів і оприлюднення рахунку, відкриття якого має на себе взяти не менше 3-х чоловік за умови колегіального його висування.  Форми збору коштів будуть різноманітними під відповідальність збираючого і звітність їх використання. Можливим для ОВКУ буде також пошук ресурсів для одноосібних проекті. Відмова в підтримці ОВКУ не має права вважтись як ігнорування роботи учасника.

        Усвідомлюючи важкість процесу самоорганізації і об’єднання різних за освітою, світоглядом, менталітетом, релігійними поглядами людей, ризики розмежування і навіть розколу, впевнена , що вони призведуть до удосконалення процесу, оскільки всі дії будуть проводитись у абсолютній самостійній свободі і ніяк не будуть обмежуватись колегіальними рішеннями ОВКУ. Особиста відповідальність за дії є і буде принципом діяльності кожного учасника ОВКУ. Його призначення лише координація в разі потреби, і, в разі життеєспроможності 5 років – висування єдиного кандидата в Президенти України, що погодиться на  сумлінне виконання Конституції України і роль гаранта прав і свобод громадян України. За будь – яких умов процес буде втілюватись тими , хто розуміє його значення.  Знання підтягуватимуть нових учасників процесу і він спроможний буде перезавантажити систему держави.

Розумію цілком логічне питання моєї ролі в даному процесі, що складається з двох складових – кампаній. Участь мене, як ініціатора даної платформи, буде неупереджена і безучасна в президентських перегонах 2024.  Мій інтерес лише один – виконати свою місію, збільшити кількість свідомих, виявити і допомогти прийти у владу порядних, морально чистих і чесних людей, вимогливих як до інших так і до себе. Готова бути корисною своїми здібностями амбітним персонам, які цінують служіння Богові, Україні, її багатостраждальному народові і його колективній відповідальній  творчості на благо суспільства.

З повагою до думки кожного,
з відповідальністю перед Богом
і Конституцією України
Інна Плотнікова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *