Конституційний спосіб оформлення житла

Самоорганізація почнеться з
обліку житла та землі

2017 рік. Четвертий рік після майдану Гідності. 21 рік прийняття Конституції України характеризується агонією псевдо владних (як виявилось) структур https://www.facebook.com/val.palivoda/posts/1517088868359656?pnref=story, замішаних в корупційних схемах так званих «антикорупційних» інституцій, партійних «активістів» по збору мітингів під «Верховною Радою» України, підпільними діями та інтригами серед своїх сусідів – агентів створення ОСББ в багатоквартирних будинках і на фоні цього впевненою ходою в конституційне майбутнє України членів ОРГКОМІТЕТУ ПО ВСТАНОВЛЕННЮ КОНСТИТУЦІЙНОГО УСТРОЮ, що діють спокійно і без галасу по всій Україні, створюючи фундамент нової, розвиненої і непоборної у віках держави. Вони, не озираючись по сторонам і не повертаючись назад, твердо, з високо піднятою головою виконують поставлені перед ними життям завдання: надати вихід тому, хто його шукає; підказати випробувані стратегії здатним гідно відповісти, тим хто претендує обмежити права, волю та свободи. Використовуючи лише самі дешеві і доступні форми комунікації і розповсюдження своїх ідей, вони роблять неймовірні речі: вони перекривають дихання зміцнілої і безкінечно грошовитої, погрузлої в бандитизмі і в гріхах моралі системі. Вони своїми діями наближають час її кінця, а це значить початок змін на краще.
Мені пощастило і я дякую долі, що Бог надав мені можливість одною з перших перевірити надані мені Конституцією України переваги і привілеї, як громадянину України. Поруч зі мною перевіряють наші надбання правдолюби. Напередодні національного свята Дня Конституції України, ми з вдячністю і з радістю ділимось з вами роботою, щоб ви, перевіривши їх корисність за місцем проживання, мали змогу допомогти іншим усвідомити себе власником частки національного багатства ,що надає можливість жити гідно в заможній державі.
Так, продовжуючи теми реформування ЖКГ і навязаної згори заміни комунальної форми обслуговування будинків на сурогатно – гібридно приватну форму, ми, ні грама не сумніваючись, наполягаємо на збереженні комунальної форми обслуговування багатоквартирних будинків на фундаменті обліку всіх будинків і землі під ними в публічних реєстрах власності в кожній адміністративно територіальній одиниці. З цього, як і писали раніше, почнеться перезавантаження держави. Україну легко підкорюють іноземні держави лише тому, що ми зволікаємо з виконанням свого громадянського обов’язку зберігати власність для наступних поколінь.
Тому настав час після чергового святкування Конституції України виправляти помилки і виконати те, що з успіхом виконали першопроходці в столиці України.
Так для переймання досвіду відповідальних власників в роботі з недопущення неконституційного створення ОСББ пропонуємо шаблон ПОВІДОМЛЕННЯ на адресу адміністрацій про неправомірність дій активістів зі створення ОСББ. Даний шаблон збереже за вами житло і не дасть захопити ваш будинок не чистим на руку корупційним ділкам.

ЗАЯВА

Ми, члени будинкового комітету ОСН КБ “ПРЕДСЛАВА” легалізованого шляхом повідомлення № _____________ від _____.______.2016р. в Київраду та № __________________ від _____.______.2016р в Печерську РДА та мешканці будинку по вул.Предславинській,38 , ПОПЕРЕДЖАЄМО, що так званої «ініціативною групою» осіб по створенню ОСББ в процесі агітації за ОСББ проводяться протизаконні дії : а саме шляхом маніпуляцій та залякування тих хто знає негативні наслідки після створення ОСББ, в будинку створюється напружена обстановка, зриваються листівки громадських розслідувань членів будкому, розповсюджуються наклепи та фальсифікація процесу самоорганізації жителів. На адресу членів будкому і мене як голови лунають погрози. Все робиться так , щоб в супереч бажанням більшості жителів будинку створити ОСББ за будь яку ціну, не беручи до уваги відсутність технічної документації на будинок, права власності на земельну ділянку, на якій розташований будинок, поганий технічний стан інженерних, каналізаційних мереж, нездатність левової частини жителів нашого будинку утримувати його по комерційним цінам та ін. Ініціативна група маючи на меті суто комерційний власний інтерес ламає власну волю значної більшості., якщо не всіх власників будинку через коліно. Психологічне напруження сягає межі людських можливостей і хід зборів та результати їх можуть бути непередбачуваними.
Попереджаємо вас про те, що дії термінового створення ОСББ в нашому будинку носять характер нав’язування рішення за будь-яку ціну. Розуміючи це, жителі будинку вимагають від Вас негайного припинення ажіотажу навколо даної проблеми і тиску на виконання поставлених вами неконституційних рішень. ( Додаток 1.) Ми знаємо, що подібна ситуація склалась не лише в нашому будинку, це є тенденцією у всіх, особливо в тих будинках, де є спільні нежитлові приміщення.
Зазначаємо, що у разі реєстрації так званих “установчих документів” ОСББ в нашому будинку, Ваші дії ми будемо кваліфікувати, як сприяння у скоєнні злочину, що підпадає під дію ст.190 КПК України — ШАХРАЙСТВО. В будинку є всі ознаки особистої розправи над тими, хто відстоює конституційну позицію на право власників самостійно розпоряджатись власним майном ( квартирами і спільними приміщеннями будинку) і спільними коштами утримувати комунальне підприємство по обслуговуванню будинку, чого страшенно з невідомих причин бояться члени ініціативної групи по створенню ОСББ. Їх цікавить лише одне як привласнити собі спільні підвальні приміщення, які в нас складають ________м.кв.
Мусимо вам заявити: в разі, якщо я, члени будинкового комітету або члени родин постраждають, або будуть знайдені мертвими чи скаліченими, вся вина ляже на вас, пан Мартинчук С.О. та пан Кличко В.В.

Голова будинкового комітету
ОСН“ПРЕДСЛАВА”
та члени

            Окрім цього треба негайно радимо розпочати облік будинку, в якому ви живете в реєстрах власності жителів адміністративно територіальної одинці, оскільки будинок в якому ви проживаєте не внесений ні на геокадастрову карту, ні в реєстрі власності. Особливо в разі наявності в будинку нежитлових приміщень, важливо вам буде стати власниками, контролювати його миролюбне використання і отримувати з того прибуток через бюджет, наповнювати його ресурсами призначеними утримувати ваші соціальні потреби, інакше треба буде змиритись з дорожчанням ціни життя вас і ваших дітей, власними зусиллями заробляти більше коштів на утримання шкіл, дитсадків і лікарень імітуючи щастя знову і знову плентатись на вибори, щоб своєю присутністю всьому світу продемонструвати відсоток участі у заздалегідь сфальшованих виборах. Кому набридло бути визнаним лохом брехливої системи, зніміть ярмо з шиї і оформіть повідомлення про своє розуміння процесів, що стосуються вашого житла.
Секретарю Київради

Начальнику Печерського управлінння
поліціі Головного управління поліції в м.Києва.
01010 вул.Московська,30

Начальнику ДФС у м.Києві
Головного управління ДФС
у м.Києві
вул. Шолуденка, 33/19,
м.Київ, 04116

Громадянки України
________________________________
м.Київ, 03150

Повідомлення
про знахідку безхазяйної землі, будівлі разом з нежитловими приміщеннями у межах адміністративно – територіальної одиниці Печерського району міста Києва Унітарної республіки Україна

          Нам, як громадянам України, стало відомо, що в Унітарній республіці Україна не оформлено публічне право власності територіальних громад сел, селищ, міст та районів у містах з районним поділом на земельні ділянки, майно, будівлі у межах адміністративно-територіальних одиниць сіл, селищ , міст та районів у містах з районним поділом відповідно до ст.13 ,14 та ч.1 ст. 133 і ст.142 Конституції України, ст.316-318 та ст.2 Цивільного кодексу України, ст.125 та 126 Земельного кодексу України. В державі Україна відсутні державні акти на землю, техдокументація на житлові будинки, акти передачі, договори оперативного управління на будинки, що є доказом відсутності конституційного власника на комунальне майно. В публічній кадастровій карті України http://map.land.gov.ua/kadastrova-karta, що замінила 01.01.2013р Поземельну книгу (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1021-2009-%D0%BF), відсутня інформація про власників житлових будинків, що створює умови для рейдерського захоплення.
Тому, виконуючи свій громадський обов’язок, відповідно до ст.335, 336, 337, 338, 339 Цивільного кодексу України, повідомляємо правоохоронні органи, органи, що реєструють права громадян України на власність та ЄДИНОГО Конституційного власника землі і її природних ресурсів – територіальну громаду міста Київа, про знахідки, які ми виявили у вигляді земельної ділянки та будівлі разом з нежитловими приміщеннями, в тому числі нежитлове приміщення цокольного поверху загальною площею 74,8 кв. м., розташованій на землі комунальної власності за адресою вул. Предславинська, 38, у межах адміністративно-територіальної одиниці Печерського району міста Києва, відповідно до ст.13 ,14, ст.102 ,103 , 106 , та ч.1 ст. 133 і ст.142 Конституції України, Розділу V ПРИКІНЦЕВІ ТА ПЕРЕХІДНІ ПОЛОЖЕННЯ ЗУ” Про місцеве самоврядування”, ст.316-318 та ст.2 Цивільного кодексу України, ст.125 та 126 Земельного кодексу України, ч.1 ст.1 ЗУ” Про національну поліцію” та просимо:
– виїхати за місцем знахідки безгосподарної земельної ділянки та будівлі з вбудованими нежитловими приміщеннями, в тому числі нежитлове приміщення цокольного поверху загальною площею 74,8 кв.м., м. Київ, вул Предславинська,38,
– зафіксувати викладені факти;
– прийняти заходи для встановлення публічних власників даної вищенаведеної земельної ділянки та будівлі з вбудованими нежитловими приміщеннями, в тому числі нежитлове приміщення цокольного поверху загальною площею 74,8 кв.м., які б підтвердили своє публічне право власності, відповідно до законодавства України;
– повідомити про початок та результати пошукових дій з наданням копій документів, які підтверджують право власності на земельну ділянку (за адресою вул. Предславинська, 38, з кадастровим номером відміченої на кадастровій карті України, м. Київа КОАТУУ: 8000000000, Зона: 79, Квартал: 057) та на будівлю з вбудованими нежитловими приміщеннями, в тому числі нежитлове приміщення цокольного поверху загальною площею 74,8 кв.м., у межах адміністративно -територіальної одиниці міста Києва, Печерського району відповідно до ст.ст.13,14,102,103,106, та ч.1 ст.133 і ст.142 Конституції України, Розділу V ПРИКІНЦЕВІ ТА ПЕРЕХІДНІ ПОЛОЖЕННЯ ЗУ ”Про місцеве самоврядування”, ст.316-318 та ст.2 Цивільного кодексу України, ст.125 та 126 Земельного кодексу України, ч.1 ст.1 ЗУ” Про національну поліцію”
– оформити дану земельну ділянку у власність територіальної громади Печерського району м. Києва відповідно законодавства України зафіксувавши її в реєстрі публічної власності;
– охороняти зазначену та територію, будівлю, всі нежитлові приміщення від рейдерів.
Також повідомляємо, що у зв’язку з відсутністю територіальної громади Печерського району м. Києва, як суб’єкта публічного права (додаток в статті відповідь на запит про тер громади в районах столиці http://vyhid-e.org.ua/?p=3227), правовстановлюючих документів конституційного власника територіальної громади Печерського району м. Києва, ми реалізовуємо свої конституційні права та обов’язки (ст. 5 Конституції України) безпосередньо користуємось, розпоряджаємось своїм публічним правом власності.
Після спливу терміну встановленого п. 1 ст. 338 Цивільного кодексу України ( 6 місяців від подачі даного повідомлення ) для оформлення свідоцтва власності на безхазяйну земельну ділянку і будівлю з вбудованими нежитловими приміщеннями, в тому числі нежитлове приміщення цокольного поверху загальною площею 74,8 кв.м., у вигляді свідоцтва про публічне право власності на земельну ділянку та житлово – майновий комплекс з вбудованими нежитловими приміщеннями, в тому числі нежитлове приміщення цокольного поверху загальною площею 74,8 кв.м., просимо:
– зареєструвати дане повідомлення, як заяву на оформлення конституційного права власності жителів будинку № 38,вул.Предславинська,м.Києва
– закріпити за нами і надати відповідний документ посвідчуючий право публічної власності;
– внести земельну ділянку за адресою вул.Предславинська,38, в реєстр публічної власності землі (публічну кадастрову карту України), як того вимагала Постанова Кабінету Міністрів України від 9 вересня 2009 р. N 1021, за якою було затверджено Порядок ведення Поземельної книги, передбачений ст. 202 ЗК України та у якій мали б бути до 13 року зареєстровані права власності громадян на землю;
– МІСЦЕВУ раду розробити кошторис, внести зміни в місцевий бюджет і передбачити кошти на утримання будинку № 38 та прибудинкової території розташованого за адресою вул. Предславинська.

“ “ ____________ 2017 р.

Громадяни України,
власники квартир будинку № _______________________

    Потрібно бути готовим до такої кумедної відповіді посадовців.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1909563655983126&set=gm.682350811955623&type=3&theater Вони приколюються, а нам жити, процвітати, шанувати народ – власник і Основний Закон України, який гарантує нам гідне життя у віках.

Суспільствознавець,
координатор оргкомітету по встановленню конституційного устрою в м. Києві
Інна Плотнікова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *